yasinemirkaraefe
Decapat
Ryzen 5 3600, RX 570 4 GB, 16 GB RAM ve A320M anakart ile yayın yapıp CS:GO'da 200 üstü alabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum işlemcin ekran kartına oranla çok yüksek olmuş. İşlemciyi Ryzen 5 1600AF, Ekran kartını RX580 8GB yada GTX 1660 Super, Anakartı ise B450M S2H almanı şiddetle tavsiye ederim. Çok daha iyi bir sistem olur.Ryzen 5 3600, RX 570 4 GB, 16 GB RAM ve A320M anakart ile yayın yapıp CS:GO'da 200 üstü alabilir miyim?
Yanlış bilgi, 3600 RX570 CS:GO’da daha fazla performans verir. FPS oyunları işlemci odaklıdır, MOBA ekran kartı odaklıdır. Oynucağın oyunlar CS:GO tarzı oyunlarsa ya 3000 serisi AMD al yada Intel almalısın. İyi sosyallerR5 2600X RX 580 ile daha çok performans alabilirsin.
Haklısın bu tür oyunlar daha çok işlemci odaklı katılıyorum fakat genel olarak en iyi seçimin ben işlemci düşürüp RX 580 almak olduğunu düşünüyorum çünkü yalnızca gerçekten çok fazla CS:GO oynayan birisi böyle bir sistem seçerdi bence.Yanlış bilgi, 3600 RX570 CS:GO’da daha fazla performans verir. FPS oyunları işlemci odaklıdır, MOBA ekran kartı odaklıdır. Oynucağın oyunlar CS:GO tarzı oyunlarsa ya 3000 serisi AMD al yada Intel almalısın. İyi sosyaller
Haklısın bu tür oyunlar daha çok işlemci odaklı katılıyorum fakat genel olarak en iyi seçimin ben işlemci düşürüp RX 580 almak olduğunu düşünüyorum çünkü yalnızca gerçekten çok fazla CS:GO oynayan birisi böyle bir sistem seçerdi bence.
Fakat cidden CS:GO grafik anlamında zayıf ve yüksek FPS'te flickler yapabilmek için oldukça güçlü işlemci gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.