Ryzen 3600X sistem nasıl?

Anladım, ram için alternatif önerecektim. 3000 MHz CL16 yerine 3200 MHz CL16. Devasa farklar olmaz ancak OC potansiyeli vb. açısından Kingston veya Crucial daha iyi olur diye düşünüyorum.

Aldığınız ramler ne kadar tutuyor bilmiyorum tabi. Aralarında fiyat farkı yoksa bunlardan birini alın derim. Ama iptalle uğraşmak istemiyorsanız da aldığınız ramler üzmez. Gelecek için söylemek istedim.

Anladım, ram için alternatif önerecektim. 3000 MHz CL16 yerine 3200 MHz CL16. Devasa farklar olmaz ancak OC potansiyeli vb. açısından Kingston veya Crucial daha iyi olur diye düşünüyorum.

Aldığınız ramler ne kadar tutuyor bilmiyorum tabi. Aralarında fiyat farkı yoksa bunlardan birini alın derim. Ama iptalle uğraşmak istemiyorsanız da aldığınız ramler üzmez. Gelecek için söylemek istedim.
teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz.

Hocam zalman 600 watt psu yeterli mi ?
ZALMAN ZM600-LE2 600W modeli ama 80+ mı bilmiyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı