Ryzen 3700X ve B450 Tomahawk Max overclock nasıl yapılır?

RecepReis

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar, Ryzen 3700X işlemcimi 4.4-4.5 GHz seviylerine çıkarmak istiyorum fakat yeterince bilgiye sahip değilim. Ryzen Master ile Auto overclocking yapıp Boost'u 200 yaptığımda herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Cinebench R23'de çoklu çekirdek testinde 73 dereceleri gördü. İşlemcimi 4.4-4.5 GHz arasına overclock yapmak için nasıl bir yol izleyebilirim?

Anakart: B450 Tomahawk Max.
Soğutma: NZXT Kraken X62.
Güç k: FSP Hydro G Pro 750+Gold.

Dosya Ekleri

• a.PNG
    a.PNG
    1.001,5 KB · Görüntüleme: 94
  • b.PNG
    b.PNG
    1,3 MB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, Ryzen 3700X işlemcimi 4.4-4.5 GHz seviylerine çıkarmak istiyorum fakat yeterince bilgiye sahip değilim. Ryzen Master ile Auto overclocking yapıp Boost'u 200 yaptığımda herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Cinebench R23'de çoklu çekirdek testinde 73 dereceleri gördü. İşlemcimi 4.4-4.5 GHz arasına overclock yapmak için nasıl bir yol izleyebilirim?

Anakart: B450 Tomahawk Max.
Soğutma: NZXT Kraken X62.
Güç k: FSP Hydro G Pro 750+Gold.
CTR testi yapar mısın?

ClockTuner for Ryzen (CTR) v1.1 Beta 7 Download (guru3d.com)

Testleri yaptım maalesef bronz çıktı. Bu işlemci ile ne kadar overclock yapabilirim acaba? 4.4-4.5 GHz'ler hayal oldu sanırım.:(

Dosya Ekleri

• c.PNG
    c.PNG
    149,8 KB · Görüntüleme: 72
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı