Kapitan
Hectopat
Daha fazla
Bütçemi ben de tam bilemiyorum. (Yani gidiyor gittiği yere kadar) Sistemin amacı oyun oynamak belki yayın yaparım ama tam da o işlere girmek istemiyorum çünkü gerek üniversite gerek çift anadal oldukça yorucu geçecek bir kaç senem var önümde.
Aklımdaki sistem şu şekilde:
RYZEN 3700X-(7 Temmuz sonrası)
RTX 2080 Ventus V2 8GB-("Super" serisini de bekleyebilirim elimde GTX 970 var kullandığım zaten)
X470 Anakart-(Özellikle bu konuda önerilerinizi bekliyorum hiç bir bilgim yok anakart hakkında)
Corshair 3000Mhz DDR4 RAM-(Bunu satın aldım çoktan)
Samsung Evo 860 SSD-(Elimde hazır)
Kasa-(Elimde hazır)
PSU-600W+80Plus (Topladıktan sonra değiştireceğim 1 ay içerisinde o arada 600W idare eder gibi geliyor kısa bir müddet.)
1.Neden RTX 2080? 1080P'de oynayacaksın zaten? Amacım en az bu sistem beni 4 yıl (Sadece Multiplayer oyun oynuyorum) 1080P/144Hz'de (Multiplayer oyunlarda) desteklesin. O yüzden RTX 2080.
2.İşlemci olarak İntel diyenleri çok görüyorum fakat Ryzen biraz daha uzun vadeli gibi geliyor o yüzden siz ne düşünüyorsunuz?
3.Sistem genel haliyle nasıl? Eklemek çıkartmak istediğiniz bir şey var mı acaba?
4.Anakart olarak önerileriniz neler?
Aklımdaki sistem şu şekilde:
RYZEN 3700X-(7 Temmuz sonrası)
RTX 2080 Ventus V2 8GB-("Super" serisini de bekleyebilirim elimde GTX 970 var kullandığım zaten)
X470 Anakart-(Özellikle bu konuda önerilerinizi bekliyorum hiç bir bilgim yok anakart hakkında)
Corshair 3000Mhz DDR4 RAM-(Bunu satın aldım çoktan)
Samsung Evo 860 SSD-(Elimde hazır)
Kasa-(Elimde hazır)
PSU-600W+80Plus (Topladıktan sonra değiştireceğim 1 ay içerisinde o arada 600W idare eder gibi geliyor kısa bir müddet.)
1.Neden RTX 2080? 1080P'de oynayacaksın zaten? Amacım en az bu sistem beni 4 yıl (Sadece Multiplayer oyun oynuyorum) 1080P/144Hz'de (Multiplayer oyunlarda) desteklesin. O yüzden RTX 2080.
2.İşlemci olarak İntel diyenleri çok görüyorum fakat Ryzen biraz daha uzun vadeli gibi geliyor o yüzden siz ne düşünüyorsunuz?
3.Sistem genel haliyle nasıl? Eklemek çıkartmak istediğiniz bir şey var mı acaba?
4.Anakart olarak önerileriniz neler?
Son düzenleyen: Moderatör: