Sadece tek bir oyun için kullanacağım bahsettiğim oyun eski bir oyun öyle yüksek FPS gerektiren bir oyun değil. 25-30 adet Client açabilmem gerekiyor. Benim bildiğim RAM ve işlemci yiyen bir oyun onun için onları yüksek tutmaya çalıştım. Bu sistem birbiriyle uyumlu mu peki eminsiniz değil mi? Sipariş vereceğimde elimde patlayan bir parça olmasında
Sadece tek bir oyun için kullanacağım. Bahsettiğim oyunda eski bir oyun zaten piyasadaki güncel oyunlarla işim yok. Aynı anda 25-30 Client yani hesaba aynı anda girebilmem gerekiyor onun için işlemci ve RAM'leri yüksek tutmaya çalıştım.
Kıngston Ddr4 16gb 3200mhz Hyperx Fury Hx432c16fb3/16 Pc Ram Cl16 - n11.com 2 adet bu RAM'den alıyorum o zaman diğerini sepetten kaldırdım tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Msı B450 Tomahawk Max Amd B450 4133mhz Ddr4 Soket Am4 Atx Anakart - n11.com anakartı bundan alsam nasıl olur peki? Bilgilendirir misiniz.
Anakart ve RAM'leri değiştirdim.
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Kıngston Ddr4 16gb 3200mhz Hyperx Fury Hx432c16fb3/16 Pc Ram Cl16 - n11.com 2X bu şekilde nasıl olur peki yorumlar mısınız?
Abi bu mesajlar niye üst üste biniyor ayrı ayrı atıyorum hepsini .)