mimcay
Kilopat
Nasıl yani?
1 PC'den 100 oyun açmak gibi. Zaten konuyu açarken yazdığı parçalardan çok farklı bir yöne geldi artık.
Nasıl yani?
Konunun başında olan sistemi toplamıyorum sonradanİlk olarak fatboy sorunlu bir GPU. Ve oyun için 3900X alanı ilk kez görüyorum. Anakartınız da 3900X ile kullanışmayacak bir model.
Hocam biraz araştırdım da gigabyte ekran kartlarına çok ısınıyor diyenler var.1 PC'den 100 oyun açmak gibi. Zaten konuyu açarken yazdığı parçalardan çok farklı bir yöne geldi artık.
Hocam saçma bir soru ama bilmediğim için soruyorumSadece Sapphire markası olursa olumsuz yorum gördüm. Onun haricinde herkes RX 5700 XT öneriyor karşılaştırma videoları RX 5700 XT'nin performansının daha iyi olduğunu gösteriyormuş ama dediğim gibi kullanmadığım için bir yönlendirmede bulunmak istemem.
Not: İlerleyen zamanda herkesin ilk tercihinin AMD ekran kartları olacağını düşünüyorum ama şu an için ben yine sistem toplasam kendi kartımı alırdım bildiğim bir performans var ve riske girmek istemezdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.