Ryzen 3900X sistem uyumlu mu?

İlk olarak fatboy sorunlu bir GPU. Ve oyun için 3900X alanı ilk kez görüyorum. Anakartınız da 3900X ile kullanışmayacak bir model.
Konunun başında olan sistemi toplamıyorum sonradan
@mimcay
Tavsiyeleriyle farklı birşey çıkardık ortaya
1 PC'den 100 oyun açmak gibi. Zaten konuyu açarken yazdığı parçalardan çok farklı bir yöne geldi artık.
Hocam biraz araştırdım da gigabyte ekran kartlarına çok ısınıyor diyenler var.
Bunu buldum AMD hakkında net konuşamam dediniz ama yine de sormak istiyorum. Herhangi bir yer de bu ekran kartı hakkında olumlu veya olumsuz bir şey gördünüz mü ?

Son düzenleme:
Sadece Sapphire markası olursa olumsuz yorum gördüm. Onun haricinde herkes RX 5700 XT öneriyor karşılaştırma videoları RX 5700 XT'nin performansının daha iyi olduğunu gösteriyormuş ama dediğim gibi kullanmadığım için bir yönlendirmede bulunmak istemem.

Not: İlerleyen zamanda herkesin ilk tercihinin AMD ekran kartları olacağını düşünüyorum ama şu an için ben yine sistem toplasam kendi kartımı alırdım bildiğim bir performans var ve riske girmek istemezdim.

Anladım hocam son olarak, Benim attığım linkteki ürün Msi Radeon Rx 5700 Gaming birde bunun RX 5700 XT olan versiyonu mu var ? Şu ( XT ) kısmına takıldım.
Sadece Sapphire markası olursa olumsuz yorum gördüm. Onun haricinde herkes RX 5700 XT öneriyor karşılaştırma videoları RX 5700 XT'nin performansının daha iyi olduğunu gösteriyormuş ama dediğim gibi kullanmadığım için bir yönlendirmede bulunmak istemem.

Not: İlerleyen zamanda herkesin ilk tercihinin AMD ekran kartları olacağını düşünüyorum ama şu an için ben yine sistem toplasam kendi kartımı alırdım bildiğim bir performans var ve riske girmek istemezdim.
Hocam saçma bir soru ama bilmediğim için soruyorum :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı