Ryzen 4000 Serisi Beklenmeli mi?

baybarsyontar

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kamera Asistani
Baslikta oldugu gibi Ryzen 4000 serisi beklenmeli mi? Yoksa onun yerine 1-2 hafta icersinde X570 serisi bir anakart ile birlikte 3700x gibi bir islemci mi alinmali?

Hali hazirda zaten anakart ve ram aldiktan sonrasinda her turlu islemci icin beklemek zorunda kalacagim bir sure fakat sureden sonra 4000 serisi cikacagi icin 3000 serisinin azda olsa ucuzlayacagini dusunuyorum. Bu ucuzlamadan faydalanip 3000 serisi bir islemci mi almali yoksa bu kadar sure bekledikten sonrasinda 4000 serisi islemci icin butceyi daha fazla mi zorlamali?

Hali hazirda zaten anakart ve RAM aldiktan sonrasinda her turlu islemci için beklemek zorunda kalacagim bir sure fakat sureden sonra 4000 serisi cikacagi için 3000 serisinin az da olsa ucuzlayacagini dusunuyorum. Bu ucuzlamadan faydalanip 3000 serisi bir islemci mi almali yoksa bu kadar sure bekledikten sonrasinda 4000 serisi islemci için butceyi daha fazla mi zorlamali?

Performansa göre yorumlayacağız zaten çıktı çıkacak şimdiden anakart ve RAM'i alıp 4000 serisini bekleyin.

Performansa göre yorumlayacağız zaten çıktı çıkacak şimdiden anakart ve RAM'i alıp 4000 serisini bekleyin.
Anladim tesekkur ederim cevabiniz icin. Gigabyte Aorus X570 Elite anakart ile beraber Corsair Vengeance Pro 16 GB 3200MHz ram almayi planliyorum. 4000 serisi icin yeterli olacaktir diye dusunuyorum, umarim 4000 serisinde uygun MHz 3200den yukari cikmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı