Ryzen 5 1400 + HD3450 sistem görüntü verir mi?

Daha fazla  
Şu anda R5 1400 ve B450M S2H ile bir sistem topluyorum fakat elimde bir tek ATI HD3450 diye bir GPU kaldı. GPU alana kadar bu ekran kartını takıp görüntü alabilir miyim? 1 kere alsam sistemin çalıştığını görsem yeterli. Uyumluluk konusunda sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum ama terslik gelip beni bulabildiği için emin olmak istedim 😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir sistem topluyorsan kesinlikle 1600 al. B2 serisi artık 2600 gücünde o yüzden 1600 tercih et. Ekran kartı da sorunsuz çalışır. Dediğim işlemciyi alırsan RTX 2060 bile darboğaz yapmaz.
Öyle bir sistem topluyorsan kesinlikle 1600 al. B2 serisi artık 2600 gücünde o yüzden 1600 tercih et. Ekran kartı da sorunsuz çalışır. Dediğim işlemciyi alırsan RTX 2060 bile darboğaz yapmaz.
Ben de o konuyu çok düşündüm fakat bir türlü para çıkartamadım. Alacağım GPU belli olduğundan (RX570) R5 1400 beni götürür. İleride GPU upgrade yapacağım zaman CPU yu satarken pek bir zarara uğramıyacağımı düşünüyorum. CPU yu kuponlarla birlikte 320TL ye çinden aldım (+10TL civarı vergi) ve şuanda uçağın içinde geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı