Ryzen 5 1600 AF alınır mı?

@suiti @JusTaUseR @Jonathan North

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

mükemmel besliyor hocam cidden (!)

Hocam benim PC 1600 AF ve 1660 Ti gram ısınma ve darboğaz söz konusu değil işlemciye yük binen oyunlarda dahi ısınma yapmıyor. Gerçekten kaliteli ve stok sogutucusu gayet yeterli. 1660 Ti yukarisini tabii ki bilemem besler mi ama aman aman zorlanacagini sanmıyorum.

Hocam sadece kasaya 8700 TL vereceğim klavye fare monitör var

Aslında ben de öyle istiyordum fakat X570 anakartlar 4000 serisi Ryzen işlemcileri destekleyecekmiş o yüzden ileriye dönük olsun diye anakartı X570 seçtim.
B450 anakartlar da 4000 serisi desteklenecek demişlerdi. Ben B450 de destekliyor diye biliyorum.

Mükemmel besliyor hocam cidden (!)

Hocam benim PC 1600 AF ve 1660 Ti gram ısınma ve darboğaz söz konusu değil işlemciye yük binen oyunlarda dahi ısınma yapmıyor. Gerçekten kaliteli ve stok sogutucusu gayet yeterli. 1660 Ti yukarisini tabii ki bilemem besler mi ama aman aman zorlanacagini sanmıyorum.

Beyler konu tartışmak için açılmadı sistem önerileriniz var ise arkadaşa sistem önerin.

Beyler konu tartışmak için açılmadı sistem önerileriniz var ise arkadaşa sistem önerin.

Arkadaş yanlış bir şey yazdı ben de düzelttim sorun yok.

Kardeşim başlığa bak istersen. Konu sistem önerisi mi? Yoksa 1600 AF alınır mı mı?

Kardeşim başlığa bak istersen. Konu sistem önerisi mi? Yoksa 1600 AF alınır mı mı?

Konu başlığına bakmak yerine yazılanları okuyun. Konu sahibi sistem toplamak istiyor ve teknik bilgisi az. Bu yüzden yardımcı olmaya çalışıyoruz keşke bana cevap vermek yerine 2. 3. sayfaları okusaydınız.

mükemmel besliyor hocam cidden (!)

E besliyor işte? İki işlemci kullanımı birbirine çok yakın.

Konu başlığına bakmak yerine yazılanları okuyun. Konu sahibi sistem toplamak istiyor ve teknik bilgisi az. Bu yüzden yardımcı olmaya çalışıyoruz keşke bana cevap vermek yerine 2. 3. sayfaları okusaydınız.

Kardeşim konu başlığını başından beri farklı yöne çeken sensin. O zaman arkadaş bütçe belirtip sistem toplamak istiyorum yazsın önerilerimizi yapalım. Burada 5 sayfa yorum okuyup sonra mı tecrübelerimizi söyleyeceğiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı