Ryzen 5 1600 AF B450M-A PRO Max uyumu

Arkadaşlar birde RAM arızalarından bahsetmiş. Bu önemli bir faktör. Çöp olan ve çalışmayan RAM ler var.

Yaşamaması lazım işte anakart düzgün ve sorunsuz ise RAM'leriniz DDR4 olduğu sürece sistem açılmalı.
Bu anakartı almayı düşünüyorum. Diğerinden daha iyi sanırım değil mi?
Arkadaşlar birde RAM arızalarından bahsetmiş. Bu önemli bir faktör. Çöp olan ve çalışmayan RAM ler var.
Evet hocam. İlk denediğim anakartta görüntü alamadım. Daha sonra bilgisayarcı arkadaş RAM kaynaklı dedi. Arkadaşımın sisteminde çıkardım RAM'i taktım. Gene görüntü gelmedi ve o RAM'i tekrar arkadaşımın sistemine taktığımızda o sistemde görüntü vermedi. RAM çöp oldu yani. Daha sonra o anakartı iade için gönderdim. Reddedildi. Sıvı dökmüşüm güya üstüne. Halbuki anakart bana ilk geldiğinde alt tarafı yapışkan bir maddeyle kaplıydı. Ben bilmediğim için bu durumu normal sandım. Maddesi gereği öyle olduğunu düşündüm. Konusunu da açmıştım bunun sosyalde.

Bu anakartı almayı düşünüyorum. Diğerinden daha iyi sanırım değil mi?

Evet hocam. İlk denediğim anakartta görüntü alamadım. Daha sonra bilgisayarcı arkadaş RAM kaynaklı dedi. Arkadaşımın sisteminde çıkardım RAM'i taktım. Gene görüntü gelmedi ve o RAM'i tekrar arkadaşımın sistemine taktığımızda o sistemde görüntü vermedi. RAM çöp oldu yani.

O paraya alınmaz ancak o da aynı şekilde güzel anakart B450 aldıgınız surece sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbuldaysan incehesabın mağazasına falan gidebilirsin.
Ankarada yaşıyorum. Biraz daha fazla veririm ama en azından muhattap olacağım kişiyi bilirim hocam. Adamlara iade yolluyorum kartı. Üstüne bir şey dökmüşsünüz diyor bana. 1 aydır bu işle uğraşıyorum gerek yok gerçekten.
Hocam bir yardımcı ol bana lütfen. Önceden yaşadığım sorunlar RAM kaynaklı olabilir mi? Garanti servisinin işlemcide bir sıkıntı yok, tüm testler yapıldı sözüne güvenip yeni anakart ve RAM alınır mı denemeden? Deneyecek AMD soketli bir anakartım yok malesef.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı