Ram frekansları ve PSU nedir?AMD Ryzen 5 1600
GTX 1060 6 GB
16 GB RAM
Her oyunda, özellikle CS:GO'da 200 FPS iken aniden 100 FPS'ye düşüyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Bu sorunuma yardım edin arkadaşlar lütfen.
RAM frekansları ve PSU nedir?
RAM 2400 MHz, bazı programlar RAM frekansının yarısını gösterir. Ryzen sistemlerde RAM frekansı performansa direkt etki eder. Tavsiye olarak 3000 MHz altı Ryzen sistemlerde kullanmamaya özen gösterilmeli. PSU'nun etiketinin olduğu bir fotoğrafı atabilirseniz iyi olur.RAM 1200 MHz. PSU'ya nasıl bakacağım.
RAM 2400 MHz, bazı programlar RAM frekansının yarısını gösterir. Ryzen sistemlerde RAM frekansı performansa direkt etki eder. Tavsiye olarak 3000 MHz altı Ryzen sistemlerde kullanmamaya özen gösterilmeli. PSU'nun etiketinin olduğu bir fotoğrafı atabilirseniz iyi olur.
Kasa kapağını açın, dikkatinizi çeker hemen zaten kare kutuya benzer üzerinde değerler yazar.Nasıl atacağım bir anlatsanaız.
Kasa kapağını açın, dikkatinizi çeker hemen zaten kare kutuya benzer üzerinde değerler yazar.
Ekran kartı güncelleştirmesinden sonra mı oldu? NVIDIA 445.87 güncellemesini kaldırıp bir önceki 442.74 versiyonunu kurdum bende düzeldi.
Ekran kartı güncelleştirmesinden sonra mı oldu? NVIDIA 445.87 güncellemesini kaldırıp bir önceki 442.74 versiyonunu kurdum bende düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.