Ryzen 5 1600 ve RX 580 sistem alınır mı?

Önerdiğim kart 1650S ile zaten aynı değerleri rahatlıkla alıyor ki +4 GB VRAM farkı var.
1600 AF evet 2600 ile yakın performans veriyor o tercihe kalmış ben güncelden yana kullanıyorum tercihimi.
Önerdiğiniz kasa benim önerdiğim kasanın yanında marka değeri ve malzeme kalitesi olarak zaten tutulamaz.
SSD 240 GB 500 almak daha mantıklı.
SSD yi olabilir hatta 120gb 1tb harddiskte alabilir doğru ama 5550 xt ile 1650super fps farkı fazla testlere bak

Hangi test o bana gösterir misiniz?
Ya 1650S 1 2 FPS önde oluyor ya da RX 5500 XT oyundan oyuna değişiyor ikisi ortalama aynı değerleri alıyor.

Ya 1650S 1 2 FPS önde oluyor ya da RX 5500 XT oyundan oyuna değişiyor ikisi ortalama aynı değerleri alıyor.
arada fiyat farkı yok ( alınan yere göre değişir ) inno3d öneririm galax araştırılıp alın ama asus ve diğer markalarda pahalı değil bakın testler burda oyundan oyuna değişir ama sıcaklık olarak ve fps ortalaması yinede fark var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

b
sıcaklık yer yer değişiyor ben amd ciyim ama 1650s 5500xt dersen f/p 1650s daha iyi bir kart

Arada fiyat farkı yok ( alınan yere göre değişir ) INNO3D öneririm Galax araştırılıp alın ama ASUS ve diğer markalarda pahalı değil bakın testler burada oyundan oyuna değişir ama sıcaklık olarak ve FPS ortalaması yine de fark var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8G modeli 1600TL'ye aldım ben 5500XT'nin 1650S'den daha performanslı çalışıyor kart arkadaşımda 1650S var. Sistemlerimiz aynı sayılır sıcaklık olarak hiç problem yaşamadım zaten çok ısınan kartlar değiller güçleri belli.

amd 5000 serisi kartlarda ısınma sorunu var bu firmaların hatası xfx ve shappire sııkntı çıkartmaz msı ın amd kartlarında gp sorunu var termal pad yani yeni kartları çıktı sonu gp ile biten kartlarda soun düzeldi sanırım beni şaşırtan şeyy bu kartların eski modelleri daha pahalı
8G modeli 1600TL'ye aldım ben 5500XT'nin 1650S'den daha performanslı çalışıyor kart arkadaşımda 1650S var. Sistemlerimiz aynı sayılır sıcaklık olarak hiç problem yaşamadım zaten çok ısınan kartlar değiller güçleri belli.
evet doğru sıcaklığı hesaba katmayalım zaten dedim pek fark yok bu sizin sisteminizle alakalıdır sisteminiz aynı olsaydı 1650s geçerdi burda hava akışı daha cok etmen olarak işlemciniz aynı değil ise tek çekirdek performansları aynı sisteminiz sadece ekran kartları farklı ise siz böyle bir çıkarımda bulunabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı