Ryzen 5 1600 ve RX 590 sistem FPS düşme problemi

Jteve Sobs

Centipat
  • R5 1600
  • RX590
  • 8 GB DDR4
Böyle bir sistem topladım çok olmadı. 1 hafta kadar falan oldu. PUBG oynarken ani FPS düşüşü yaşıyorum. Ayarları kendime göre ayarladım 100 civarı FPS alıyorum fakat nadir de olsa 40 50 60'a iniyor. Bu da sinir ediyor illaki. Bu neyden kaynaklıdır? RAM mi yetersiz geliyor acaba onu nereden anlayabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir konunuz da RX 590 Nitro + demişsiniz. Burada RX 590 diyorsunuz RX 590 olan bir çok model var(Nitro + , Pulse , Dual , Armor).
Sorunuza gelecek olursak bunun bir çok nedeni olabilir.

Bir konunuz da RX 590 Nitro + demişsiniz. Burada RX 590 diyorsunuz RX 590 olan bir çok model var(Nitro + , Pulse , Dual , Armor).
Sorunuza gelecek olursak bunun bir çok nedeni olabilir.

Modelden dolayı sorun olduğunu sanmıyorum driver falan mı yüklemedim eksik mi var onu bilmiyorum.

''Sorunuza gelecek olursak bunun bir çok nedeni olabilir. '' Çok fazla yardımcı olmuşun bu arada şükranlarımı sunuyorum

Ryzen sistemler Dual Channel RAM isterler. Hem 8 GB düşük bir RAM miktarı, hemde Single Channel. Bence bu sebepten dolayı düşük FPS yaşıyorsunuz. Birde 1-2 saat oyun oynadıktan sonra sıcaklık değerlerine bakıp buraya yazmanızı rica edeceğim.
Birde RAM'inizin MHz değerini görev yöneticisinden bakıp paylaşabilir misiniz? Kaç MHz'de çalışıyor görmek isterim.

Ryzen sistemler Dual Channel RAM isterler. Hem 8 GB düşük bir RAM miktarı, hemde Single Channel. Bence bu sebepten dolayı düşük FPS yaşıyorsunuz. Birde 1-2 saat oyun oynadıktan sonra sıcaklık değerlerine bakıp buraya yazmanızı rica edeceğim.
Birde RAM'inizin MHz değerini görev yöneticisinden bakıp paylaşabilir misiniz? Kaç MHz'de çalışıyor görmek isterim.
sıcaklıklarım iyi onunla ilgili konu açmıştım kasanın ön temperli camını çıkardım ve fanlardan daha iyi verim aldım 75 i kesinlikle geçmiyor şuan pubg oynarken. Ekran kartının fanı 37 40 civarı çalışıyor üstelik. Ram 3000mhz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı