Ryzen 5 2500X ve RX 580 performansı

Nikolatilla_

Decapat
Arkadaşlar ben Teknobiyotik üzerinden AMD Ryzen 5 2500X 3.6GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC bilgisayarını aldım. Bu bilgisayara 500w güç kaynağı yeterli mi? Umarım yeterlidir çünkü uzun süre para vermez benim ailem. Lutfen kısa sürede bilgilendirin. Size göre PC iyi mi? Oyunlarda vb. nasıl performans gösterir? Parasına değer mi? Ben 4397 TL'ye sipariş ettim. Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) güç kaynağı bu umarım yeterlidir. Bilginiz varsa ben bu PC'ye BIOS konusunda ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Teknobiyotik üzerinden AMD Ryzen 5 2500X 3.6GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC bilgisayarını aldım. Bu bilgisayara 500w güç kaynağı yeterli mi? Umarım yeterlidir çünkü uzun süre para vermez benim ailem. Lutfen kısa sürede bilgilendirin. Size göre PC iyi mi? Oyunlarda vb. nasıl performans gösterir? Parasına değer mi? Ben 4397 TL'ye sipariş ettim. Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) güç kaynağı bu umarım yeterlidir. Bilginiz varsa ben bu PC'ye BIOS konusunda ne yapmalıyım? Teşekkürler.
PSU yeterli olur ürün de şuanki oyunlar için yeterli olur ama sistem ileriye yönelik ve çok uyumlu diyemeyebiliriz. Daha çok stok eritme bilgisayarı olmuş. Bu anlamda başka Pc ye yönlenebilirsiniz

PSU yeterli olur ürün de şuanki oyunlar için yeterli olur ama sistem ileriye yönelik ve çok uyumlu diyemeyebiliriz. Daha çok stok eritme bilgisayarı olmuş. Bu anlamda başka Pc ye yönlenebilirsiniz
Nasıl yani?Ben bu sistemle 3-4 yıl idare edemezmiyim?Yoksa siz bunu derken güncellemek istediğin zaman tüm sistemi degistirirsin mi diyorsunuz?Ve bana nasıl bir sistem önerirsiniz bunuda yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar yerden yere vurmuş, bu kadar kötü bir kart değil RX 580. Bence sistem iyi ama o fiyata (4299 TL) R5 2600 ve RX 590 bulunan sistem vardı, keşke onu alsaydın. Ne kadar önce idi hatırlamıyorum şimdi n'olmus bilemiyorum.

Diğer bilgisayarlara göre asıl fark sanırım ekran kartında kendi markasında en üst soğutma tasarımına sahip ekran kartı.
Aldıysanız hayırlı olsun. Umarım arıza çıkarmaz çünkü arıza iade gibi durumlarda kargoyu maalesef siz ödüyorsunuz en kötü yanı bu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı