Ryzen 5 2600 Isınma Problemi

5 dakikalık Battlefield V sonrasında 88 dereceyi gören bu işlemciden artık sıkıldım arkadaşlar. Kasada 4 adet fan işlemcinin de kendi işlemci soğutucusu var. 2 tane üste egzoz fan ve işlemci için sıvı veya hava soğutması tavsiyesi istiyorum. Kasa fanlarına en fazla 200 işlemci içinde en fazla 400 lira harcayabilirim. Tavsiyelerinize açığım
Kasam: Xıgmatek Astro 650w Plus

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    387 KB · Görüntüleme: 105
Kasanız nedir ?
Dark n 5 gibi bişey. 3 Fanlı bir model gayet serin benim için. Odada klima açık şuanda ama klima kullanmıyorken de durum aynı idi. Hatta 7 tane nox programı açıp Captain Tsubasa Dream team rerolluyorum. Bilen bilir nox baya kastıran bir program. İntel işlemcilerle 7 taneyi aynı anda açıp çalıştırmak pek kolay olmaz. Ama ona rağmen ısınma gibi bir durum yok.

Bunlara bak kesin çözüm.

Bunlara bak kesin çözüm.
Şuanlık bütçe doğrultusunda 2 tane kasa fanı aldım 1200' lük. 1 egzoz olmakla 4 fan vardı 6 adete çıkardım üste 2 egzoz fan taktım BF5 de 10 derece fark etti. GPU ve CPU 78 derecede sabit kaldı. Bu değerler bu havada iyi midir? Odam çok sıcak oluyor. Eğer bunlarda normal yada kabul edilebilir değerler değilse işlemci soğutucusuna hatta gerekirse kasa değişimine kadar gideceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı