Ryzen 5 2600 overclock değerleri

Core voltage bölümünden voltaj veriyorsun o zaman + kac yaziuorsun bu deger için?
Override seçerek direk voltajı yazıyorum + veya - değil voltajı override diyerek kendiniz belirleyin.
BIOS'un voltaj ekranini atma şansınız var mı yoksa bende 1.216V verip deneyeceğim. Bu arada stok voltajda (1.148 olmasi gerekio) 3.8 GHz'de kullanıyorum.
Deneyin ama 1600af yi de bilmiyorum o yüzden düşük voltajda bir başlayın çökerse 1 tık yükseltin vs vs böyle en iyi noktayı bulursunuz zaten.

Override seçerek direk voltajı yazıyorum + veya - değil voltajı override diyerek kendiniz belirleyin.

Deneyin ama 1600 AF'yi de bilmiyorum o yüzden düşük voltajda bir başlayın çökerse 1 tık yükseltin vs. Böyle en iyi noktayı bulursunuz zaten.

Benim anakart Gigabyte AB350M GAMING 3 bunda +veya - ile seciliyor direk yazma yok bana voltajinizi diyebilir misinz.

Benim anakart Gigabyte AB350M GAMING 3 bunda +veya - ile seciliyor direk yazma yok bana voltajinizi diyebilir misinz.
Voltajı kendiniz bulmanız lazım hem işlemcimiz farklı hemde aynı seriden bile olsa uyuşmayabilir voltaj ve ghz ayarları 1600af için bir kaç rehber bakın ortalama bir bilgi edinmiş olursunuz o işlemcinin yapabilecekleriyle ilgili.

Override ya da offset vardır siz override seçerseniz değeri yazabilirsiniz ya da manuel olarak da geçiyor olabilir.

Su bölümü mü Auto'dan manuele alip voltaj degerini buraya yaziyoruz sanirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20201003_193325.jpg
    IMG_20201003_193325.jpg
    176,6 KB · Görüntüleme: 41
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı