ThanatosyTale
Hectopat
Hocam dediğimi denediniz mi?
Bende de durum aynı ekran gitti kasa çalışıyor. Beklemedeyim.
Bende de durum aynı ekran gitti kasa çalışıyor. Beklemedeyim.
Denedim resetten sonra açıldı fakat yukarda belirtilen 1.275V değerini uyguladıktan sonra tekrar çöktü sistem. Yine bekliyorum siz 4.0 GHz’ de kaç Volt verirdiniz?Hocam dediğimi denediniz mi?
Efendim valla tek tek yavaş yavaş artırarak deneyin. Ve her açıldığında cinebench r20 testi yapın yukarda hocanın dediği gibi. R20 testini geçip puan alırsan o zaman stress testi yap.Denedim resetten sonra açıldı fakat yukarda belirtilen 1.275V değerini uyguladıktan sonra tekrar çöktü sistem. Yine bekliyorum siz 4.0 GHz’ de kaç Volt verirdiniz?
Son kez 1.300V’ da deneyeceğim. Yine çökerse OC’ den vazgeçeceğim.Efendim valla tek tek yavaş yavaş artırarak deneyin. Ve her açıldığında cinebench r20 testi yapın yukarda hocanın dediği gibi. R20 testini geçip puan alırsan o zaman stress testi yap.
Hocam 1.4 e kadar sıkıntı yok kiSon kez 1.300V’ da deneyeceğim. Yine çökerse OC’ den vazgeçeceğim.
1.3V’ da kapandı tekrar. Daha yüksek Voltaj vermenin sakıncası var mıdır? Yoksa şansımı fazla denemeyeyim mi ?![]()
Önce 1.35V verdim testin saniyesinde kapandı. Sonrasında 1.395V verdim yine saniyesinde kapandı. Arkadas 4.1 GHz’ de başarılı oldu ama pek bende işler yolunda gitmedi. Yardımlarınız için teşekkür ederim herkesin.1.35V dene. Kapanmazsa stress testinde vs yavaş yavaş düşürürsün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.