Ryzen 5 2600 RTX 2060 sistem nasıl?

Gürkan Has

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sistem siparişi verdim bütçem kısıtlı olduğu için 8 GB RAM ile sipariş vermek zorunda kaldım. PUBG'de tahmini nasıl değerler alabilirim? RAM'den kaynaklı FPS dropları olabilir mi acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190830-103606_Chrome.jpg
    Screenshot_20190830-103606_Chrome.jpg
    197 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
Ram mhz değerini yüksek tutmuşssun biliyorsunki amd işlemciye mhz 3000-3200 aldığında 2400 mhz nispeten %10 performans sağlanır şuanki vaziyet belirttiğin oyunda oyunun verdiği en yüksek ayarlarda ince detaya kadar 1080P 80 vurur Fps.
Bana sorarsan dicemde öyle zaten kanıtlarıyla birlikte ram belleği 16 ettikten sonra o oyunu 50 fps ve üzeri 1440P de kaldırırsın iyi forumlar.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sistem siparişi verdim bütçem kısıtlı olduğu için 8 GB RAM ile sipariş vermek zorunda kaldım. PUBG'de tahmini nasıl değerler alabilirim? RAM'den kaynaklı FPS dropları olabilir mi acaba?
Mümkünse SSD'yi değiştirin, ileride başınızı ağrıtmasın. Eşeğe güven olmaz. Ve bütçenizi arttırabilirseniz 8GB RAM daha eklemenizi öneririm. RAM kanynaklı droplar olabilir.

Mümkünse SSD'yi değiştirin, ileride başınızı ağrıtmasın. Eşeğe güven olmaz. Ve bütçenizi arttırabilirseniz 8GB RAM daha eklemenizi öneririm. RAM kanynaklı droplar olabilir.
SSD değiştirme imkanım yok maalesef. Önümüzdeki aylarda 512 GB M2 SSD Ve 8 GB Ram eklemeyi hedefliyorum en kısa zamanda. Cihaz geldiğinde aldığım FPS değerlerini buradan paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı