Ryzen 5 2600 ve GTX 1660S sistem toplama

Kaç TL'ye topluyorsunuz bu sistemi hocam
Hazır sistem olarak alacağım 4600-4700 tl arası olacak.
Bu tür ürünler genelde ÇİN üreticileri tarafından sağlandığı için diğerlerine göre daha ucuz oluyor ancak malzemeside ona göre kullanılıyor, bu sebeple kullanmaya başladıktan 5-6 ay sonra kronik veya sistemler bozukluklar meydana gelmeye başlıyor.Tabii ki seçim sizin biz sadece öneride bulunabiliriz.Hayırlı olsun şimdiden.
Çin malı deyip küçümsememek gerekiyor, Çin artık sanayi devri bir ülke tüm firmaların parçaları artık Çin menşei li.
Valla benim imzaya bak. Bende darboğaz olmuyorsa sende hiç olmaz. 2 kat daha güçlü 5 1600
Dar boğaz olmayacaksa 1600 12NM alabilirim.

Bence overclock yapmaya gerek yok. Overclock yapıp soğutmaya para harcamak yerine daha üst bir işlemci alınabilir. Ayrıca overclock olacak ise anakart uygun olmalı.

• İşlemciyi AMD Ryzen 5 1600 12NM yapın.
  • Bütçen yetiyorsa ekran kartı markanı GALAX,msi,ASUS Dual veya ASUS ROG gibi markaları seçin.
  • Bütçen yetiyorsa M2 SSD yapabilirsin. (240GB,256GB,500GB)
  • Bütçen yetiyorsa 1TB HDD al veya sonradan ekle.
  • Bütçen yetiyorsa 10TL'ye Windows 10 Home al. Pro sürümde gereksiz pekçok hizmet var.
  • Ray-Traycing nimetlerinden yaratlanmak istiyorsan GPU'yu RTX 2060 yap. Bunların dışında sistem oldukça iyi.

• İşlemciyi AMD Ryzen 5 1600 12NM yapın.
  • Bütçen yetiyorsa ekran kartı markanı GALAX,msi,ASUS Dual veya ASUS ROG gibi markaları seçin.
  • Bütçen yetiyorsa M2 SSD yapabilirsin. (240GB,256GB,500GB)
  • Bütçen yetiyorsa 1TB HDD al veya sonradan ekle.
  • Bütçen yetiyorsa 10TL'ye Windows 10 Home al. Pro sürümde gereksiz pekçok hizmet var.
  • Ray-Traycing nimetlerinden yaratlanmak istiyorsan GPU'yu RTX 2060 yap. Bunların dışında sistem oldukça iyi.
M.2 ssd günlük kullanımda pek fark etmiyor.
HDD kullanmayı düşünmüyorum.
W10'u öyle kullanmayı planlıyorum.
Diğer önerileriniz için de teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı