Ryzen 5 2600 ve GTX 1660S sistem toplama

299884

Kilopat
Makaleler
1
AMD Ryzen 5 2600.
Gigabyte B450 S2H.
INNO3D GTX 1660S.
16 GB Crucial Ballistix RAM.
Kingston A400 480GB SSD.
Corsair Carbide Spec Delta 550W.

Sistemin artı ve eksilerini yazarsanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stabil olmayan ve bilinmedik bir ekran kartı modeli yazmışsınız.Hiç önermiyorum 100-200 tl için bilinmeyen ve garanti sorunu yaratıcak ürünleri.Onun dışında geir kalan sistem parçaları gayet yeterli birçok oyun ve işlem için.

Stabil olmayan ve bilinmedik bir ekran kartı modeli yazmışsınız.Hiç önermiyorum 100-200 tl için bilinmeyen ve garanti sorunu yaratıcak ürünleri.Onun dışında geir kalan sistem parçaları gayet yeterli birçok oyun ve işlem için.
İnno3D hakkında baya bir güzel yorum var yurt dışında da baya popüler ondan almayı düşünüyorum.
İşlemci 5 1600 12NM olsa daha iyi olur.
Dar boğaz yapmaz değil mi? Genelde 2600 ile aynı güçte diyorlar ama emin olamadım. Ayriyeten 2600 serisi ileriye dönük sayılıyorsa 2600 almayı düşünüyorum.

İnno3D hakkında baya bir güzel yorum var yurt dışında da baya popüler ondan almayı düşünüyorum.

Bu tür ürünler genelde ÇİN üreticileri tarafından sağlandığı için diğerlerine göre daha ucuz oluyor ancak malzemeside ona göre kullanılıyor, bu sebeple kullanmaya başladıktan 5-6 ay sonra kronik veya sistemler bozukluklar meydana gelmeye başlıyor.Tabii ki seçim sizin biz sadece öneride bulunabiliriz.Hayırlı olsun şimdiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı