Ryzen 5 2600 ve MSI RX 580 sistem PUBG FPS düşme problemi

Chagathai

Hectopat
Sistemim aşağıdaki gibidir. PUBG'de aldığım FPS en düşük ayarlarda maksimum 90. Kalabalık yerlerde 20-25'a kadar düşüyor. Normal midir bilmiyorum ama sanırım daha yüksek olması gerekiyor. Herhangi bir ısınma falan mevcut değil.
  • Ryzen 5 2600 3.4 GHz
  • MSI B450M PRO-M. 2 V2
  • MSI Armor RX580 8 GB OC
  • Adata XPG Gammix (2x8GB) 3000 MHz
  • SSD - Corsair MP510 240 GB
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi değerleri atar mısınız ?

BIOS güncel mi? Windows güncel mi? Sisteminizin çok daha iyi performans vermesi lazım. Sorununuz devam ederse BIOS'unuzu en güncel versiyona getirip üzerine temiz bir Windows kurulumu yaparak bir kez daha FPS değerlerine bakın

Oyun içi değerleri atar mısınız ?

Oyun içi kalabalık bir yere atladıktan sonra çekebildim. 30 fps e düşmüştü ama yakalayamadım. aşağıya ekledim.

O sistem ile ultra ayarlarda 60 fps'nin altına düşmemesi lazım diye biliyorum.internet bazlı bir problem olabilir.Ekran kartının sürücüsü güncelmi peki?

İnternet bazlı bir problem olduğunu düşünmüyorum. İnternetim çok iyi değil ama sanmıyorum. Ekran kartım güncel evet.

BIOS güncel mi? Windows güncel mi? Sisteminizin çok daha iyi performans vermesi lazım. Sorununuz devam ederse BIOS'unuzu en güncel versiyona getirip üzerine temiz bir Windows kurulumu yaparak bir kez daha FPS değerlerine bakın

BIOS ve tüm driverlar güncel. Sorunum çözülmezse deneyeceğim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-12-03 at 16.43.07.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-03 at 16.43.07.jpeg
    281,4 KB · Görüntüleme: 54
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı