Ryzen 5 2600 ve MSI RX 580 sistem PUBG FPS düşme problemi

Ayarları en yükseğe çekip tekrar değerleri atar mısınız?

Ultra ayarlarda aynı bölgeye atladığımda resimdeki gibi fps alıyorum. Ama ilk inişten sonra tekrar düşük ayarlardaki fps e yükseliyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-12-03 at 18.06.55.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-03 at 18.06.55.jpeg
    266,3 KB · Görüntüleme: 55
@Chagathai MSI Afterburner'dan Ayarları sıfırlayın. Wattman Profilini değiştirdiyseniz, orijinal ayarlara dönüp tekrar deneyin. Çözüm olmazsa ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp son güncel sürücüyü kurmayı deneyin.

MSI Afterburner Ayarları ve Wattman Profilini sıfırladıktan sonra en düşük ayarlarda aldığım değerler resimdeki gibidir. Antreman modunda boş alanda da denedim. Ciddi bir fps artışı oluştu. Ama o farkı kalabalık bölgelerde alamadım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-12-03 at 18.34.09.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-03 at 18.34.09.jpeg
    304,1 KB · Görüntüleme: 46
MSI Afterburner Ayarları ve Wattman Profilini sıfırladıktan sonra en düşük ayarlarda aldığım değerler resimdeki gibidir. Antreman modunda boş alanda da denedim. Ciddi bir fps artışı oluştu. Ama o farkı kalabalık bölgelerde alamadım.
Ekran kartının o frekanslarda çalışması çok anormal.

Ekran kartının o frekanslarda çalışması çok anormal.
frekans düşük ve dikkat ettiysen çektiği watt'da düşük. belliki ekran kartı gereken frekansları yakalamıyor bunun için furmark ile stress testine sok eğer yinede yükselmiyosa wattman profilinden ayarlarla oynamışsındır onları sıfırla.
EDİT: benim rx590 da boştayken 300 mhz de çalışıyo ama oyuna girince otomatik yükseliyo

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı