Ryzen 5 2600 ve RTX 2060 FPS düşme problemi

EMREDİŞKAYA

Hectopat
Yeni ekran kartı aldım ve temiz Windows 10 kurulum yaptım. Kartım RTX 2060 Gaming Z. Sitesinden RTX seriyi seçip RTX 2060 seçiyorum. Windows 10 64 bit seçiyorum ve çıkan son sürümü indiriyorum. Kurulum yaparken sistem uyumluluğu kontrol ediliyor diyor bekledikten sonra hata veriyor. Bu sürümle uyumlu değildir diyor. Ancak Windows güncellemelerim tam. Sürüm 1903. DDU ile kaldırıp Nvidia Experience indirdim oradan güncelleme arattım oradan sürümü kuruyor fakat oyunlarda takılmalar yaşıyorum, anıden ekran kartı kullanımı ve FPS düşüşü oluyor. Driverdan kaynaklı mıdır bu?

• Ryzen 5 2600X
  • 16 GB RAM 3600 MHz Corsair
  • Asus B450 Pro
  • MSI RTX 2060 Gaming Z
Afterburner değerleri normal. Ekran kartı kullanımı 70-80 civarı oluyor, %100'e çıkmıyor en yuksek 96- 97.
Temiz driver kurulumu yapamadığımı düşünüyorum, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyeceğim ve yazacağım ama sorun driver bence çünkü kurulum yapmıyor manüel bu fotoğraftaki hatayı veriyor nvidia experience programı ile kuruyorum ama oda performans olarak tatmin etmedi donmalar olsu pubg de bu yüzden acaba driver temiz olmadı gibi hissiyat bıraktı bende

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190620-113226_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20190620-113226_Samsung Internet.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 66
Pubg'de aynı sorunlar bende de var. Aynı sistemi kullanıyorum. Bendeki GPU MSI RTX 2060 Gaming model. Mesela Vikendi haritasında bazı yerlerde 100 fps altına inerse (grafik ayarları çoğu düşük 1080p 144Hz monitörde) takılmalar, mauseyi sağa sola çevirirken sanki 10-30 fps alıyormuşum gibi hissiyat bırakıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı