Ryzen 5 2600 ve RTX 2060 Sistem Toplama

Martinner

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bilgisayar toplamak istiyorum ama bu işten pek anladığım söylenemez. Sizlerden ricam bir arkadaşın paylaşmış olduğu aşağıdaki sistem nasıl ek tavsiyeleriniz var mı? Sisteme şunu da eklesen ya da şu parça değiştir dediğiniz önerilerinizi bekliyorum. Bütçe olarak esnetebilirim. Paramın çöpe gitmesini istemiyorum genelde oyun için kullanacağım uzun bir süre de PC toplayamam, geleceğe dönük olsun istiyorum. Hepinize teşekkürler.
Toplam --> 6190TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız teknoloji işinde bekleme bitmez haberiniz olsun. Yeni Ryzen'ları beklersiniz, sonra biri çıkar bekle İntel'de şu özellikleri olan yeni işlemcilerini çıkaracak şu kadar zaman sonra der. Bu sefer onu beklemeye başlarsınız, daha sonra ekran kartı için beklemek zorunda kalırsınız vs vs. Seçimden sonra ekonominin ne olacağı belirsiz yerinizde olsam doları 5 küsurlerde yakalamışken(bu bile yüksek aslında ama) alırdım sistemi. Gecen sene bu zamanlar bekleyeyim de şu çıksın bu çıksın veya dolar insin alayım diyenler ekonomik kriz yüzünden çok daha düşük sistemler almak zorunda kaldılar.

Yalnız teknoloji işinde bekleme bitmez haberiniz olsun. Yeni Ryzen'ları beklersiniz, sonra biri çıkar bekle İntel'de şu özellikleri olan yeni işlemcilerini çıkaracak şu kadar zaman sonra der. Bu sefer onu beklemeye başlarsınız, daha sonra ekran kartı için beklemek zorunda kalırsınız vs vs. Seçimden sonra ekonominin ne olacağı belirsiz yerinizde olsam doları 5 küsurlerde yakalamışken(bu bile yüksek aslında ama) alırdım sistemi. Gecen sene bu zamanlar bekleyeyim de şu çıksın bu çıksın veya dolar insin alayım diyenler ekonomik kriz yüzünden çok daha düşük sistemler almak zorunda kaldılar.
Peki yukardaki sistemde değişiklik yapmalımıyım aldıktan sonra pişman olmayayım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı