Ryzen 5 2600 ve RX 470 sistem donup tepki vermiyor

Iste bu ekranda uyarilari tek tek inceleyip aciklamalarini okumanizi oneririm, dedigim gibi "ESENT" kaynakli bir sorun varsa disk kaynakli bir sorun olma ihtimali var.

Tamamdır hocam bakacağım yardımınız için teşekkürler umarım çözümü bulunur.
Böyle yapacaksın, Memtest86'nın fotoğrafları var mı?
Eki Görüntüle 477929

Hocam burada gösterdiğiniz gibi testi başlattım ve PSU dan gırç gırç gırç diye ses geldiğini fark ettim . Daha önceki sistemde varmıydı hiç bilmiyorum. Acaba sorun PSU damı yoksa bu ses normal mi ? Önceki sistemde hiç donma tepki vermeme yaşamamıştım ama oyunlarda GPU kullanımında aniden düşüşler yaşıyordum ve hala daha yaşıyorum. İ5 4590 ve DDR3 16gb ram vardı eski sistemde . Ne dersiniz acaba sorun PSU kaynaklı mı ? @Recep Baltaş sizin fikrinizde çok önemli umarım görür bizi bilgilendirirsiniz :)

Son düzenleme:
PSU nedenli olma ihtimali var, fakat ekran kartı da olabilir, ilk olarak bir PSU değiştirip deneyin.

Anladım hocam . Garip olan önceki sistemde bu sorunların olmaması. Psu 12v çıkışı 450w gösteriyor bu sistem için normal şartlarda 450w bir psu yeterli olur mu?

Beyler kusura bakmayın hesabımı yeni açtım ve pc topluyorum bana yardım edeçek biri var mı 2 gün içinde almam gerekiyor buraya yazdığım içinde konuyo açan arkaşım kusura bakmasın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı