Donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Oyun ayarları, driver güncellemeleri, AMD panel ayarları vs. Bunları gözden geçirin. Son çare format atın temiz kurulum yapın.
Driverlarının güncel olduğundan emin ol . Ekran kartının performans seçeneklerinin açık olduğundan emin ol . Bios güncel olsun . Dışında yazılımsal bir hata olabileceğini sanmıyorum .
Driverlarının güncel olduğundan emin ol . Ekran kartının performans seçeneklerinin açık olduğundan emin ol . Bios güncel olsun . Dışında yazılımsal bir hata olabileceğini sanmıyorum .
driverlarım hepsi güncel ekran kaatı filan ama bu sistemi kurarken eski sitemimdeki windows nasıl olduysa acıtı o şekilde devam ettim acaba sorun windows tamı diye düşünüyorum
Bilgisayar üzerinde yüklü olan gerekli programların sağlıklı çalışması için temiz bir windows kurulumu yapmanı öneririm . Açıkçası bende 1 hafta önce windows 10 kurulu bir ssd ile bir sistem kurdum fakat sorun yaşamadım . (Pubg veya Apex Legends oynamıyorum . ) . Ama sana önerim temiz bir windows kurulumu yapman olacak .
driverlarım hepsi güncel ekran kaatı filan ama bu sistemi kurarken eski sitemimdeki windows nasıl olduysa acıtı o şekilde devam ettim acaba sorun windows tamı diye düşünüyorum