Ryzen 5 2600 ve RX 570 Nitro+ GTA5 FPS Sorunu

Haktanoloji

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistemimin diğer bileşenleri imza kısmında mevcut. Aynı bileşenlere sahip arkadaşların 60-70 FPS'in üstüne çıktığını gördüm ancak benim sistemim nedense en yüksek 40 FPS'i görüyor.

Oyun içi ayarlar;
1.png 2.png

Bu da oyun içinde aldığım FPS değeri, kullanımlar ve sıcaklıklar;
3.png

Tüm şehri gezdim, yaklaşık olarak 27-39 arası bir değer alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir, yapmam gereken ayarları mı yapmadım yoksa ekran kartı sorunu mu?

MSAA özelliği ne işe yarıyor peki bilginiz var mıdır?
Bir çeşit kenar yumuşatma teknolojisi. Ayrıca aralarında en çok işlem gücü gerektiren ve en kaliteli olanı fakat RX570 gibi bir kart için GTA V'de 8X MSAA zor iş. RTX 2060'ı bile zorlar.

Sistemimin diğer bileşenleri imza kısmında mevcut. Aynı bileşenlere sahip arkadaşların 60-70 FPS'in üstüne çıktığını gördüm ancak benim sistemim nedense en yüksek 40 FPS'i görüyor.

Oyun içi ayarlar;
Eki Görüntüle 462038Eki Görüntüle 462039

Bu da oyun içinde aldığım FPS değeri, kullanımlar ve sıcaklıklar;
Eki Görüntüle 462040

Tüm şehri gezdim, yaklaşık olarak 27-39 arası bir değer alıyorum. Bunun nedeni ne olabilir, yapmam gereken ayarları mı yapmadım yoksa ekran kartı sorunu mu?
MSAA düşür tabi düşük fps alırsın :D bazı ayarlardan fedakarlık yap zorlama sistemi

Kapattıktan sonra kaç FPS alıyorsunuz?
Henüz eve uğramadım, birkaç saat içerisinde sonuçları görseller ile birlikte yazacağım.
Görselleri almayı unuttum ancak 80FPS aşşağısını görmedim, ortalama olarak 85-95 arası diyebilirim. Yardımlarınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı