Ryzen 5 2600 ve RX 580 sistem toplama

haloti

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar,

birkaç gündür yapmış olduğum araştırmalar neticesinde, ki önemli bir kısmı bu forumda değerli arkadaşların görüşleri doğrultusunda olan, oyun amaçlı sistem topladım. En fazla tavsiye edilenler de diyebiliriz. Sizin değerli yorumlarınız ile değiştirilmesi gereken veya daha iyi alternatif olabilecek bir durum var mıdır diye görüşlerinizi bekliyorum. Sistemde olmayan parçalar (SSD) mevcut. Belli bir zaman sonra da RAM takviyesi yaparım. Şimdiden teşekkür ederim.

Snipaste_2018-12-29_01-49-42.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel olmuş, alınabilir. Kasa nerede acaba? :D
Herhangi bir kasa olabilir. Ekonomik bir kasa tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim.
Hangi site üzerinden listeleme yapmıştınız?
Sinerji' den toplama yaptım fakat parçaları farklı yerlerden de alabilirim.
O ekran kartı yerine hepsiburadadan 590 alabilirsin farkı görüceksin.
Fiyat farkı çok fazla değil söylemiş olduğunuz model ile benim paylaştığım ekran kartı arasında. İncelemelerine baktım RX 580 ile RX 590 arasında ortalama 10 fps fark var. Sadece bu değer almak için tercih sebebi olabilir mi?

Herhangi bir kasa olabilir. Ekonomik bir kasa tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim.

Sinerji' den toplama yaptım fakat parçaları farklı yerlerden de alabilirim.

Fiyat farkı çok fazla değil söylemiş olduğunuz model ile benim paylaştığım ekran kartı arasında. İncelemelerine baktım RX 580 ile RX 590 arasında ortalama 10 fps fark var. Sadece bu değer almak için tercih sebebi olabilir mi?
100 tl fark için yeni çıkmış bir ekran kartı alıcaksınız bence değer fazlasıyla hemde.

Aynı kartın geliştirilmiş, frekansı artırılmış sürümü olsa da :D Güncel olan kartı tercih etmeniz uzun vadede yararınıza olacaktır. Fiyat olarak sıkıntıya sokmayacaksa RX590 tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı