Ryzen 5 2600 ve RX 580 Sistemde Ani FPS Düşüşü

Ram frekansını biz ayarladık hocam.Frekansı Bios ayarından düşürdük.En geç yarın akşama kadar bir iki oyunda denemesi yapıp değerleri atarak sizi tekrardan rahatsız ederim :)
Aynı kartı almayı düşünüyorum. Aklımda soru işaretleri yarattı. Fakat konu öldü sanırım, sorun çözüldü mü? Çözüldüyse nasıl? Paylaşırsan sevinirim.

Bugün bir sistem topladım. Her şeyini bilgisayardan çok daha iyi anlayan bir arkadaşımla hallettik. Sonra World of Warcraft'ı yükledik oyuna girdik. Yalnız oyunda çok fazla FPS drop sorunu oluyor .GPU kullanımı aniden yüzde 100 iken yüzde 0'a düşüyor.

Sağa sola ani hareket ettirince direkt droplanıyor. Bütün güncel sürümleri yükledik. RAM MHz 2933'den 2800'e düşürdük. Saatlerdir uğraşıyoruz ama sorunu bir türlü çözemedik. Bilgisayar daha bugün elime geçtiği için yorulmamış bir sistem. Acaba yardım edebilecek biri var mı? İnternette okuduğumuz kadarıyla driver sorunları varmış.
  • Ryzen 5 2600 işlemci
  • MSI RX 580 Armor OC 8 GB ekran kartı
  • Crucial 8 GB CL17 3000 MHz RAM
  • MSI B450m Pro M2 anakart
  • 1 TB 7200 RPM

Hocam Bende ryzan 2600 ile kullanıyorum fps drop yiyorum. Pubg mobile indirdim. gpu kullanımı aralıklarla 0 a düşüyor. Denemek için cs go indirdim. ondada aynı şekilde yaptı. Çözüme ulaşırsanız bilgilendirin lütfen. İşlemci Ve ekran kartımız aynı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı