Ryzen 5 2600 ve RX 590 Hazır Sistem Alınır mı?

DADG2 nin bazı parçalarını değiştirip aldım çok memnunum. Kısaca ryzen 5 2600 ve rx590 bana yeterli geliyor her türlü oyunu ultrada rahatlıkla oynuyorum ama imkanınız varsa ryzen 5 3600 almanızı öneririm geleceğe yatırım olarak

Sistemde 24.5 inç monitör olması güzel ancak TN panel olması kötü olmuş. Kasa da sırıtıyor. Bence alınmaz.
v3.5 Killer AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Bu sistemi ekran kartını GTX 1660 yaparak alabilirsiniz.
Monitör olarak şunu önerebilirim.

DADG2 nin bazı parçalarını değiştirip aldım çok memnunum. Kısaca Ryzen 5 2600 ve rx590 bana yeterli geliyor her türlü oyunu ultrada rahatlıkla oynuyorum.
Merhaba ben de DADG2'yi özelleştirerek almıştım sistemim imzamda yer alıyor.

RX590 performans olarak çok iyi fakat sürekli problem yaşıyorum. Bunlardan birisi coil whine idi, iade ettim değişim sağlandı. Açtığım konu:

Değişim ürünü de çok az coil whine'a sahip aynı zamanda fanlardan birisi sorunlu:

Bunlardan herhangi birisini yaşadınız mı? Özellikle coil whine var mı merak ediyorum. Ekran kartından güç altındayken az da olsa tuhaf vızıltımsı ses çıkıyor mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı