Ryzen 5 2600 ve RX 590 Hazır Sistem Alınır mı?

Merhaba ben de DADG2'yi özelleştirerek almıştım sistemim imzamda yer alıyor.

RX590 performans olarak çok iyi fakat sürekli problem yaşıyorum. Bunlardan birisi coil whine idi, iade ettim değişim sağlandı. Açtığım konu:

Değişim ürünü de çok az coil whine'a sahip aynı zamanda fanlardan birisi sorunlu:

Bunlardan herhangi birisini yaşadınız mı? Özellikle coil whine var mı merak ediyorum. Ekran kartından güç altındayken az da olsa tuhaf vızıltımsı ses çıkıyor mu?
yok bende herhangi bir sıkıntı yok ama birazdan sizin için GTA 5 de bakarım böyle şeylere dikkat ediyorum ama tekrar dönüş yapayım size.

Yok, bende herhangi bir sıkıntı yok ama birazdan sizin için GTA 5 de bakarım. Böyle şeylere dikkat ediyorum ama tekrar dönüş yapayım size.
GTA V sistemi zorlamıyor hocam. Mümkünse Division 2, Battlefield V, Battlefront II gibi oyunlarda test edin. Yan kapağı çıkarın ekran kartını dinleyin derim. Oyun, alt-tab tekrar oyun kombinasyonlarında seste değişim oluyor. Sorunun adı Coil Whine, bilginiz yoksa netten araştırın ya da konumu okuyun.

1660 falan alınmaz dostlarım hem fiyat olarak daha pahalı hemde FPS olarak daha düşük değerler veriyor RX590 a göre
RX 590 daha iyi demek yanlış olur. Oyundan oyuna performans farkı değişiyor. GTX 1660 önerme sebebim RX 590'ın güç tüketiminin yüksek olması ve Wattman hatasına rastlama olasılığının bulunmasıydı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA V sistemi zorlamıyor hocam. Mümkünse Division 2, Battlefield V, Battlefront II gibi oyunlarda test edin. Yan kapağı çıkarın ekran kartını dinleyin derim. Oyun, alt-tab tekrar oyun kombinasyonlarında seste değişim oluyor. Sorunun adı Coil Whine, bilginiz yoksa netten araştırın ya da konumu okuyun.
konunuzu okumuştum zaten :D sesine baktım ancak division 2 mevcut
şimdi dinledim sizin atmış olduğunuz ses kaydını ancak ben dinlemeye çalıştığımda sanki yok gibi geldi bana ufak sesler geliyor ancak fanlardan mı geliyor ekran kartından mı ayırt edemedim açıkçası ve böyle tiz bir ses almadım ben.

Daha uygun fiyata daha güzel ve kaliteli bir sistem var.
Bak mesela Vatan'da Ryzen 5 2600 Asus GTX 1660 480 GB SSD ve orta seviye RGB bir kasa ile PSU 3850 TL

konunuzu okumuştum zaten :D sesine baktım ancak division 2 mevcut

şimdi dinledim sizin atmış olduğunuz ses kaydını ancak ben dinlemeye çalıştığımda sanki yok gibi geldi bana ufak sesler geliyor ancak fanlardan mı geliyor ekran kartından mı ayırt edemedim açıkçası ve böyle tiz bir ses almadım ben.
tekrar detaylı olarak baktım gelen ses sanırım fanlardan geliyor yük altında da boştayken de herhangi bir ses alamadım ben sizin şanssızlığınız olmuş.
RX 590 daha iyi demek yanlış olur. Oyundan oyuna performans farkı değişiyor. GTX 1660 önerme sebebim RX 590'ın güç tüketiminin yüksek olması ve Wattman hatasına rastlama olasılığının bulunmasıydı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

evet o konuda haklısınız biraz şans işi amd ekran kartları :D 1660 daha az sıkıntılı bir kart ancak benim ekran kartımda ne coil whine ne de wattman hatası var ( wattman hatasını ben kendim düzelttim )

Sistemde 24.5 inç monitör olması güzel ancak TN panel olması kötü olmuş. Kasa da sırıtıyor. Bence alınmaz.
v3.5 Killer AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Bu sistemi ekran kartını GTX 1660 yaparak alabilirsiniz.
Monitör olarak şunu önerebilirim.
Yazdığın sistemde 580 var ayrıca diğer sistemin anarkart ve ram markasının farkıda var

Yazdığın sistemde 580 var ayrıca diğer sistemin anarkart ve ram markasının farkıda var
Adam kocaman yazmış rx590 diye
Parçaların piyasa fiyatı aynı değil ama
V3.5 un ekran kartını rx590 yaptığın zaman 3500 ediyor.monütörüde eklediğiniz zaman 4300 ediyor fiyat olarak aynı hesaba geliyor ve dezavantajınız asrok la adata oluyor.digeri gigabyte ve Kingston

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı