Ryzen 5 2600 vs RTX 2060 Super

0skar

Kilopat
Arkadaşlar sistem topladım. Ekran kartının test esnasında kapandığı için yeni ürün olduğundan sıcağı sıcağına hemen garantiye gönderdim. Sıkıntı yok derlerse PSU değiştireceğim. Neyse asıl konu 1080P'de 2600 ne kadar darboğaz yaşatır? Veya ciddi bir darboğaz yaşatır mı? 1080P 144 Hz monitör alacağım. Ürünleri aldım fakat test etmedim henüz. 4. nesil Ryzen işlemcilere kadar kullanıp değiştirmeyi planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube'dan videolara bak. Eminim test videoları vardır. Darboğazdan anlıyorsan zaten videoda değerler gösteriliyor. Anlamıyorsan yardımcı olurum.

İntel 9th
Bu video bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İntel 9th
Bu video bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burda da sanırım ekran kartı sadece 2060. Ryzen 5 2600 vs 2060 Super 1080p testi bir tane izlemiştim fakat başka bulamadım. FPS oyunlarında yani işlemci yüksek fpslerde 150-170 gibi yetiştirebiliyor mu?Onun merakı için sormuştum. Ekran kartım serviste geldiğinde ben bir video atayım en iyisi :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı