Ryzen 5 2600X, RX 5700 XT için yeterli mi?

Selamın aleyküm hocam. Bende halihazırda bir sistem var. İşlemcim R5 2600X, ekran kartım RX 580 8 GB ama 5700XT almayı düşünüyorum. Ekran kartını değiştirip buradaki yorumları okuduktan sonra çok korktum. Acaba fikrini alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamın aleyküm hocam. ben de halihazırda bir sistem var. İşlemcim R5 2600X, ekran kartım RX 580 8 GB ama 5700XT almayı düşünüyorum. Ekran kartını değiştirip buradaki yorumları okuduktan sonra çok korktum. Acaba fikrini alabilir miyim?
FPS konusunda çok iyi, RTX 2070 Super'e hemen hemen denk bir kart. O konuda herhangi bir şüphen olmasın.
Benim yaşadığım sorun, yaşadığım şehrin çok sıcak olmasından dolayı karttın aşırı ısınmasıdır.
O konuyuda fan ayarlarından sesden feragat ederek, fan hızını yükseltterek çözdüm.
Zaten 10 güne bursaya yerleşeceğim, o konuda da bir problemim olmayacak. Sende bu sıcaklık işini göz önüne al.
Sana önerim şu, paran varsa RTX 2070 al. Ha yok 'bütçe kısıtlı ama ben yüksek performans-FPS istiyorum' dersen. Kesinlikle RX 5700 XT referans modeli gayet iyi bir fiyat performans kartıdır.

FPS konusunda çok iyi, RTX 2070 Super'e hemen hemen denk bir kart. O konuda herhangi bir şüphen olmasın.
Benim yaşadığım sorun, yaşadığım şehrin çok sıcak olmasından dolayı karttın aşırı ısınmasıdır.
O konuyuda fan ayarlarından sesden feragat ederek, fan hızını yükseltterek çözdüm.
Zaten 10 güne bursaya yerleşeceğim, o konuda da bir problemim olmayacak. Sende bu sıcaklık işini göz önüne al.
Sana önerim şu, paran varsa RTX 2070 al. Ha yok 'bütçe kısıtlı ama ben yüksek performans-FPS istiyorum' dersen. Kesinlikle RX 5700 XT referans modeli gayet iyi bir fiyat performans kartıdır.
Ben referans değil de Dual fan olanından almayı düşünüyorum şu anda ama her yerde 144Hz monitörle kısıtlar mevzuları dönüyor. Anlamış değilim.

Ben referans değil de Dual fan olanından almayı düşünüyorum şu anda ama her yerde 144Hz monitörle kısıtlar mevzuları dönüyor. Anlamış değilim.
Dual fan modelin fiyat/performans konusunda bir şey diyemem sana.
Sonuçta bu referans kartın en iyi özelliği fiyat/performans konusu. Dual'lar ondan pahalı, yani onu da o fiyata göre yorumlamak lazım. bir şey diyemem ben.
'144 HZ monitörle kısıtlar' mevzusunu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı