Ryzen 5 2600X Sistem Toplama

Fiyatı uygun ram aldım ama listede yok herkes çalıştırır diyor ama aldığım yer uyumluluğu hakkında bilgimiz yok ram paketi açılırsa iade kabul etmiyoruz dedi
Ayıkla pirincin taşınj

Fiyatı uygun ram aldım ama listede yok herkes çalıştırır diyor ama aldığım yer uyumluluğu hakkında bilgimiz yok ram paketi açılırsa iade kabul etmiyoruz dedi
Ayıkla pirincin taşınj
bu konuyu bir başlık olarak açın bence, daha tecrübeli arkadaşlar muhakkak yardımcı olacaklardır.

Ayıkla pirincin taşınj

Listede yoksa bile çalışmayacak anlamına gelmiyor. Fakat ben olsam risk almadan anakart üreticisinin listesinde ki ürünlerden birini tercih ederdim. Sonradan ne bir uyumsuzluk ne de bir performans kaybı yaşamak istemem. Bazen burada öneride bulunurken bu detay gözden kaçıyor ve ürünleri alıp bir araya getirdikten sonra performas kayıpları, kitlenmeler, mavi ekranlar v.s farkı sorunlar ortaya çıkabiliyor. Bu nedenlerden dolayı mutlaka her zaman önce anakart üreticisinin listesindeki ürünlerden almaya çalışın. Eğer aldığınız ürün listede bulunmuyor ise ve imkanınız var ise ürünü geri iade edip bunun yerine listedeki ürünlerden beğendiğinizi almaya çalışın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı