Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Palit nasıl bir marka birde nanokatalog neden bu kadar fiyat farkıyla veriyor ucuz olarak yani? 1080 değilde 1070 ti alıp diğer parçalardan kısmasam daha iyi olmaz mı? Şahsen anakartla psu'yu beğenmedim de
Şu an kullanmakta olduğum 128 gb ssd ve 500gb hd var bunları yeni sistemde kullansam sıkıntı olur mu? ssd o yüzden eklememiştim ilk konuyu açarken. Zaten windowsu c ye kuruyorum. En çok oynadığım fps oyunlarını kuruyorum o kadar
Aşağıdaki gibi bir kasa PSU kombosu tercih edilebilir. Thermaltake View 27 600W 80 Plus USB 3.0 4 Fanlı Panoramik Cam Pencereli Kasa | ITOPYA
Önerilen, Gigabyte AX370M Gaming 3, X370 serilerinde gördüğümüz VRM mosfetlerine sahip değil. Bu yüzden, B350 serisinden çok farklı gelmedi bana. Muhtemelen tek farkı XFR desteği olmasıdır.
2600X ile XFR2, Precision Boost Overdrive 2, StoreMI gibi yeni teknolojileri barından X470 serisi bir anakart seçimi daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.