Ryzen 5 2600X ve GTX 1660 Ti sistem oyunda kasıyor

Tamam aynı değilmiş.
Bir ara sorunun çözümü için M.2 SSD alıp format atmayı deneyeceğim belki çözülür. Açıkçası içimden direkt servise vermek geçiyor ama onlarda format atacak zaten.
Garip bir sorun büyün oyunlar da olsa sistem de bir sıkıntı var diyeceğim ama sadece tek bir oyunda olması kafa karıştırıyor. İnşallah çözersiniz.

Tekrardan merhaba, işlemciyi ya da ekran kartını suçlamak şu durumda pek doğru olmaz. Fakat bir kaç kişi RTX 2060'ı 1.25'e ölçekleyip, o şekilde daha iyi performans aldığından bahsetmiş. En azından farklı yabancı forumlar ve steam community'de. Belki ekran kartınızı 1.25 ölçeğe getirip, tekrardan performansı kontrol etmenizde fayda var. Tabii ki bu işlemin, ekran kartınıza ekstra yük bindireceğini de unutmamak gerekiyor. Dışarıda olduğumdan dolayı deneme fırsatım olmadı ama akşam ben de kendi ekran kartımda deneyip, sonuçları paylaşmayı düşünüyorum.

441.66 Sürümü sanırsam bugüne kadar gördüğüm en kötüsü olabilir. Overwatch da bile normalde 85 FPS alıyordum anlık donmalar çoğalmaya başladı kurdum kuralı bu sürücüyü. Güncel sürücü geldiğinde de test edeceğim ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı