Ryzen 5 2600X ve RX580 darboğaz yapar mı?

Bence siz üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Tartışmak istemiyorum. Ayrıca 1060 RX 580'den iyi falan değil ikisi de aynı performansta.
RX 500 serisinin sorunlu olduğunu anlatmama gerek var mı? Eşit olduğunu biliyorum. Siz insanları haksız çıkartıp üste çıkmaya çalışıyorsunuz alenen.

RX 500 serisinin sorunlu olduğunu anlatmama gerek var mı? Eşit olduğunu biliyorum. Siz insanları haksız çıkartıp üste çıkmaya çalışıyorsunuz alenen.
Siz biraz çirkef misiniz? Adam RX 580'e 1000 lira verdiyse ne diyeceksin şimdi?

Bence şimdi söylediğin kelime yanlıştı iğrenç sistem demek doğru olmadı. Çünkü aralarında o kadar bir fark yok % 25 50 lik bir fark olsa iğrenç sistem diyebilirsin.

Siz biraz çirkef misiniz? Adam RX 580'e 1000 lira verdiyse ne diyeceksin şimdi?
Ne diyebilirim?
Nasıl bir sorun?
Çoğu mining çıkışlı ve artık çok eskiler. Yani aslında RX 590 hariç pek sorunlu değiller ama gereksiz OC, eski olmaları ve mining yapmaları onları alınmaz hâle getirdi. GTX 1060 6G daha iyi bir tercih. @Lory7 @the Prodigy

Bence şimdi söylediğin kelime yanlıştı iğrenç sistem demek doğru olmadı. Çünkü aralarında o kadar bir fark yok % 25 50 lik bir fark olsa iğrenç sistem diyebilirsin.
Sıfır topladığını varsaydım.

Ne diyebilirim?

Çoğu mining çıkışlı ve artık çok eskiler. Yani aslında RX 590 hariç pek sorunlu değiller ama gereksiz OC, eski olmaları ve mining yapmaları onları alınmaz hâle getirdi. GTX 1060 6G daha iyi bir tercih. @Lory7 @the Prodigy

Sıfır topladığını varsaydım.
4 GB kartla ne miningi yahu. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı