Ryzen 5 2600X ve RX580 darboğaz yapar mı?

Dostum bende sana onu diyorum. Adam sana bütçe vermemiş, bu sistemi şu kadara yaptım dememiş, sıfır dememiş, ikinci el dememiş. Fakat sen element uyduruyorsun bu durumda.

Dur bakalım adam bi bütçe yazsın, sakin. Relax.
Sistemler genelde sıfır toplanır. Ben forumda şahsen daha ikinci el toplayan görmedim ve bilgisizlikten ötürü böyle toplayanlar var. Çok normal. İkinci el bile olsa daha iyisinin toplandığını kanıtladım zaten. Elementler kimyagerlerin işidir. Biz teknoloji tartışıyoruz genelde.

Sistemler genelde sıfır toplanır. Ben forumda şahsen daha ikinci el toplayan görmedim ve bilgisizlikten ötürü böyle toplayanlar var. Çok normal. İkinci el bile olsa daha iyisinin toplandığını kanıtladım zaten. Elementler kimyagerlerin işidir. Biz teknoloji tartışıyoruz genelde.
Ben de ikinci elde 7800X3D + 4090 toplayabilirim mesela daha iyisi olur. Müthiş mantıkmış.

RX 580 piyasası ile aynı fiyatta GTX 1060. Bakarak attım. İşlemci kısmı da ayrı şekilde. Gidip bakabilirsiniz.
Yahu hala tartışıyorsun, sen daha adamın kaça topladığını bile bilmiyorsun. Neyse, daha fazla yazmayacağım şu gereksiz olaydan ötürü uyarı almak istemiyorum.

Konuda gereksiz tartışma var bence konu sahibini beklemeliyiz.
Zaten forumda yeni biri ve kuralları bilmediğinden moderatörler cezayı basmıştır büyük ihtimal.
@Proximity hocam bence 500 serisine karşı gereksiz ön yargın var.
ProximusTwo hocam. Hayır hocam baya gerekli bir önyargı.

Proximustwo hocam. Hayır hocam bayağı gerekli bir ön yargı.

Pardon elim yanlış kişiye basmış :D
Ama gördüğüm üzere 500 serisi önerildiğinde karşı tavır alıyorsun hep.
Bence 500 serisine 5000 serisi muamelesi yapmaya gerek yok parçalar iyi ise sıkıntı çıkmaz.
Bir de 1060 önerdiğini görüyorum 1060 RX580 seviyesinde bir kart değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence 500 serisine 5000 serisi muamelesi yapmaya gerek yok parçalar iyi ise sıkıntı çıkmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RX 580 güçsüz değil demedim hocam. Sorun çok.

Ya zaten, rx 580 veya 1060 aynı şey al geç takmaya gerek yok böyle düşük bütçeli kartları o kadar abartmaya gerek yok. sonuçta 3060Tİ ile şu kartı karşılaştırmıyoruz zaten konuyu açan kişi sadece darboğaz olur mu diye sormuş.

RX 580 güçsüz değil demedim hocam. Sorun çok.
Elinde patlamaz hocam bence. Kullanan çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı