Ryzen 5 2600X ve RX580 darboğaz yapar mı?

3 GB bu ama yine de 580 biraz daha iyi. Ben de zamanında RX 570 kullandım, extrem OC de yaptım ve bir halt olmadı. Fakat şu arkadaşla münakaşaya girmek istemiyorum.

Hangisi mantıklı ise o alınmalı.

3 GB bu ama yine de 580 biraz daha iyi. Ben de zamanında RX 570 kullandım, extrem OC de yaptım ve bir halt olmadı. Fakat şu arkadaşla münakaşaya girmek istemiyorum.

Bencede gereksiz kavga ediyoruz büyük ihtimal konu sahibi gelip çoktan aldığını söyler
Önemli olan tartışmanın kavgaya dönmemesi buna dikkat edersek birbirimizi kırmadan doğru sonuca ulaşabiliriz.

Ben de anakarta bakarak sıfır topladığını düşünüyorum. Fakat bütçe yok, ben bilemem belki işlemciyi ucuza 900'e aldı arkadaş, RX 580'i indirdi birinden ucuza. Saatlerdir şunu anlatıyorum.

4/4 çekirdek işlemci
6/6 hocam. Bence de 3300X daha iyi olabilir.

Yapmaz ama iğrenç bir sistem. Bütçe nedir?

Bütçem az öğrenci olduğum için teker teker parçaları almak zorunda kaldım ailemin bana bir bilgisayar alacak bütçesi olmadığı için kendim hem okuyup hem de çalışıp aldım bu sistemi.

Bütçem az öğrenci olduğum için teker teker parçaları almak zorunda kaldım ailemin bana bir bilgisayar alacak bütçesi olmadığı için kendim hem okuyup hem de çalışıp aldım bu sistemi.
2. El parçalar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…