i3 10100F'in RTX 2060 Super'a kadar besleyebileceğini biliyor muydunuz? M.2 SSD'lerin günlük kullanımda hiçbir etki göstermeyeceğini biliyor muydunuz? Bilmiyorsanız da artık biliyorsunuz.
i3 önerme i5 10 falan öner darboğaz yapmaz ama en azından adam her zaman sistem toplamayacak o yüzden tavsiyem bütçeni biraz daha iyi topla 1660 Super ve i5 10400FLI bir setup al M.2 SSD falan eklersin uçar makine.
i3 önerme i5 10 falan öner darboğaz yapmaz ama en azından adam her zaman sistem toplamayacak o yüzden tavsiyem bütçeni biraz daha iyi topla 1660 Super ve i5 10400Fli bir setup al M.2 SSD falan eklersin uçar makine.
Kafan mı güzel len senin? 10100f RTX 2060 a kadar ki bütün ekran kartlarını destekliyor.Bu arada 1660 super fiyatı:Bütçeyi diğer parçalarla beraber nerdeyse 2.5 bin tl aşıyor.
Hayır darboğaz yapar diye bir şey demedim arkadaşlar adam gidip senede bir bilgisayar toplamayacağı için önerdim ve yanlış bilgi söylemedim nereden çıkartıyorsunuz.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Corsair CV450 450W 80Plus Bronze Güç Kaynağı CP-9020209-EU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!