Ryzen 5 3500X GTX 1080 sistem toplama

• Konuyu başlatan AGB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.973
Bütçe
5000
Tamam bakacağım biraz görsel şölene önem veriyorum da Gamepower'in RGB bir soğutucusu var iş görür mü?

Alınabilir işlemciye değen 5 veya 6 tane bakır soğutma borusu var hoşunuza gittiyse alabilirsiniz.

Gigabyte RTX 2060 nasıl olur bu kadar bütçem yok Max 5500 verebilirim kasaya :(

2. el alacaksan RX 5700 ya da 5700 XT al. İşlemci oyunlarda bir işe yaramaz 6c/6t yerine yeni çıkacak olan 3300XI alın bence. O bütçeyle de ekran kartını yükseltirsiniz.

2. el alacaksan RX 5700 ya da 5700 XT al. İşlemci oyunlarda bir işe yaramaz 6c/6t yerine yeni çıkacak olan 3300XI alın bence. O bütçeyle de ekran kartını yükseltirsiniz.
Bu hafta içi almayı düşünüyorum Ryzen 5 3600 ve RX 5600xt sıfır olacak hepsi
Alınabilir işlemciye değen 5 veya 6 tane bakır soğutma borusu var hoşunuza gittiyse alabilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederim

Bu hafta içi almayı düşünüyorum Ryzen 5 3600 ve RX 5600XT sıfır olacak hepsi.

Tamamdır teşekkür ederim.

İyi bir seçenek 1080 ya da 2060tan daha iyi performans alırsınız.
Ama alabiliyorsanız 5700 daha iyi olabilir artık 8 GB VRAM standat oluyor bütçeyi zorlayıp almanızı öneririm.

Tamam bakacağım biraz görsel şölene önem veriyorum da Gamepower'in RGB bir soğutucusu var iş görür mü?

Gamepower'dan soğutucu almayın derim en mantıklısı ya deepcool ya Cooler Master ya da scytheden almak olacaktır. Benim önerim scythe fuma 2.

Bir de 32 inç Samsung monitör almayı düşünüyorum curved sanırım tv monitör 32 inç çok büyük diyebilirsiniz daha sonra yanına ekstra 27 inç bir oyuncu monitörü ekleyeceğim orası ayrı konu şuan sizce
Almalıyım?
Bir de 32 inç Samsung monitör almayı düşünüyorum curved sanırım tv monitör 32 inç çok büyük diyebilirsiniz daha sonra yanına ekstra 27 inç bir oyuncu monitörü ekleyeceğim orası ayrı konu şuan sizce
Almalıyım?
Özellikle ets 2 forza gibi oyunları direksiyon ile oynayacağım ayrıca tasarım da yapacağımı unutmayalım 27 inç yeterli olur mu yoksa 32 almalı mıyım
Gamepower'dan soğutucu almayın derim en mantıklısı ya deepcool ya Cooler Master ya da scytheden almak olacaktır. Benim önerim scythe fuma 2.
Wraith prism alınır mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı