Ryzen 5 3500X pişmanlık mıdır?

• Konuyu başlatan rexiss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 833

rexiss

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar ben bilgisayarımı yükselttim ve yükseltirken işlemci olarak 3500x tercih ettim. Forumdaki herkes 3500x alınmaz dediği için içimde bir şüphe oluştu. Yanında 1660S sipariş verdim; 1.5 yıl içerisinde muhtemelen sistemin çoğu parçasını yükselteceğim. Kötü mü yapmışım?

Not: Anakartım B450M S2H'ydi.

Selamlar ben bilgisayarımı yükselttim ve yükseltirken işlemci olarak 3500x tercih ettim. Forumdaki herkes 3500x alınmaz dediği için içimde bir şüphe oluştu. Yanında 1660S sipariş verdim; 1.5 yıl içerisinde muhtemelen sistemin çoğu parçasını yükselteceğim. Kötü mü yapmışım?

Neyden yükselttiniz?

Selamlar ben bilgisayarımı yükselttim ve yükseltirken işlemci olarak 3500X tercih ettim. Forumdaki herkes 3500X alınmaz dediği için içimde bir şüphe oluştu. Yanında 1660S sipariş verdim; 1.5 yıl içerisinde muhtemelen sistemin çoğu parçasını yükselteceğim. Kötü mü yapmışım?

3500X sevilmeme sebebi 12 sanal çekirdeğin bulunmaması. Bu da 3600'dan fark olarak yayın yapılamsı, render yapılması konusunda daha az performans alması demektir ama oyun olarak Full çekirdek performansı kullanılacağı için bir fark ettirmez. Ama güzel bir soğutucu ile Ryzen 5 3600 veya Ryzen 5 5600X'e geçmeni öneririm ama oyun için aldıysan sistemini kötü yaptın denebilecek bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı