Hocam ben size cevap verdikçe siz başka konuya geçiyorsunuz.
Tabii ki AMD üründe suç aranıyor! Sorunların farkında değil misiniz? Bu işin ustaları, teknik adamları, işin ehli kişiler ve son olarak da AMD ekran kartlarını kullanan kullanıcılar belirtiyor çünkü! Hepsinde aynı sistem yok, ama AMD ekran kartı var. Hepsi sorun yaşamıyor, ama büyük birçoğunluk AMD'nin hele şu son çıkardığı ekran kartlarında büyük problemler yaşadığını tekrar tekrar yazıyor. Bu bir kötüleme değil, insanlar o kadar para verip keyfini çıkaramıyor, sinir stres sahibi oluyor bakın bunu ben demiyorum yaşayanlar diyor. Örnek olarak bu işlerden çok anlamayan bir adam var, ekran kartını alıp keyifle oyun oynayacak. İlla ki undervolt mu yapmak zorunda bu adam siyah ekran, mavi ekran veya türlü türlü diğer sorunlarla uğraşmamak için? Tekrar belirteyim sorun yaşamayanlar elbette var ama yaşayanlar çok.
Technopat'ı geçtim, başka forumlarda da var. NVIDIA konuları var diyorsunuz ama bir o kadar da, hatta belki biraz daha fazla AMD konusu var. Hiç mi Reddit'te gezmiyorsunuz? Sadece Reddit diyorum, linustechtips'i ve geriye kalanları geçiyorum yani. Dünya genelinde bir problem var AMD'nin belirli ekran kartlarında ve sürücülerinde.