Arkadaşlar kasaya işlemci için yeni soğutucu aldım, modeli ID-Cooling SE 224 XTS. İşlemciye bir programla stres testi yaptık.%100 kullanımda işlemci 79-82 derece aralığında geziyor. Bu değerler normal mi? İşlemcim Ryzen 5 3600.
Ben Se 214 xt ile bile 65 dereceyi görüyorum senin ki hiç normal değil. Bir yerde hata yapıyor olabilir misin?Arkadaşlar kasaya işlemci için yeni soğutucu aldım, modeli ID-Cooling SE 224 XTS. İşlemciye bir programla stres testi yaptık.%100 kullanımda işlemci 79-82 derece aralığında geziyor. Bu değerler normal mi? İşlemcim Ryzen 5 3600.
Hocam soğutucunun kutusunun içinden çıkan termal macunu kullandık işlemcinin tam ortasına az bişey sıktık tohum tanesi kadarKötü bir termal macun mu kullanıyorsunuz, biraz yüksek geldi. Kasa içi hava akışı nasıl.
Hocam god of war ultra ayarlarda 70 derece şuan cpuBen Se 214 xt ile bile 65 dereceyi görüyorum senin ki hiç normal değil. Bir yerde hata yapıyor olabilir misin?
Hocam arkadaşın dediğine göre ryzen işlemciler kendi kendine overlock yapıyormuş sanırım o ayar açıkKaç ghz'de kullanıyorsun ve core boost açık mı?
Ryzen işlemcilerini çok kez kullandım yükselttim şu an Ryzen 5 5500 kullanıcısı olarak. Testte sıcaklık gayet normal ama oyunda soğutucun olmasına rağmen 65 dereceyi geçmemeli. Ben en baba oyunda the last of us part 1 cpu derecem 49. Kule tipi soğutucu kullanıyorumHocam god of war ultra ayarlarda 70 derece şuan cpu
Hocam arkadaşın dediğine göre ryzen işlemciler kendi kendine overlock yapıyormuş sanırım o ayar açık
Hocam sorun neyden kaynaklı olabilirRyzen işlemcilerini çok kez kullandım yükselttim şu an Ryzen 5 5500 kullanıcısı olarak. Testte sıcaklık gayet normal ama oyunda soğutucun olmasına rağmen 65 dereceyi geçmemeli. Ben en baba oyunda the last of us part 1 cpu derecem 49. Kule tipi soğutucu kullanıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.