Ryzen 5 3600 & 2070S Sistem önerisi

Mrjoeblack

Hectopat
Arkadaşlar selamlar QP Bilişimden şöyle bir sistem topladım;
Sistem ufak video kurguları,Photoshop ve arada sırada 2K oyunculuk için.
Önerilerinizi bekliyorum, şunu eksilt şunu çıkart ya da sitedeki şu hazır sistem işinizi görecektir gibi.
Not: Sadece QP Bilişimden alışveriş yapacağım.
Bütçe: 11.000
  • AMD RYZEN 5 3600

• MSI MPG B550 GAMİNG PLUS AM4

• MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER GAMING X

• COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ARGB 650W 80+

• XPG SX8200 PRO NVME M.2 SSD 512 GB

• KİNGSTON HYPERX FURY 2X8GB 3200 MHZ CL16 RAM

• REEVEN RC-1205 HANS SOĞUTUCU

Son düzenleme:
Teşekkürler M.2 seçme sebebim dediğiniz gibi sebebi var, render işlerinde etkili. Ne gibi bir problem yaşadınız?

Adata'nın çoğu ürünü kronik sorunlu deniyor. Alıp sıkıntı yaşamayan var ama Samsung ömürlük bir SSD. Ben SU630 480 GB SSD almıştım ve oyun kopyalarken bile 75 derecelere dayanmıştı.

Adata'nın çoğu ürünü kronik sorunlu deniyor. Alıp sıkıntı yaşamayan var ama Samsung ömürlük bir SSD. Ben SU630 480 GB SSD almıştım ve oyun kopyalarken bile 75 derecelere dayanmıştı.
Hmmm anladım
SU630 ile örnek vermeyin SX8200 Pro gayet alınabilir.

Qp gibi siteler yerine tek tek parçaları kendiniz alıp montajlı da kendiniz yapmanız en mantıklısı.

Montajlı sistem alınacaksa birde Sinerji üzerinden bakmanızı öneririm.

Sinerjidende, bir sistem topladım benzer özelliklerde farklı markalar. 10.200 TL tuttu.
Fakat QP'nin "şikayetvar" üzerinde neredeyse şikayeti dahi yok. Tek korkum ürünümün sorunlu çıkması ve ilgilenmeyecek bir şirket. Çünkü iş için sistem topluyorum, 1 hafta sorunumun çözülmemesi beni 1 ay geriye atar.

Garanti vermek zor ama Qp ile çok alışveriş olmadığı için şikayet daha az.

Benim önerim:
Pc Toplama Sihirbazı

1- Daha iyi anakart.
2- Hava akışı daha iyi bir kasa.
3- Sıvı soğutma.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı