Ryzen 5 3600 için anakart ve RAM önerisi

1 veya 2 tane alabilirsin sana kalmış

Bu anakartı aldıktan sonra R5 1600 gibi bir işlemci takıp biosu güncelleme zorunluluğum yok değil mi?

Konuyu yanlış anladın galiba, zaten alacağım işlemci Ryzen 5 3600 ben bu işlemci ile anakartı kullanmak için 1600 gibi eski nesil bir işlemciyi takıp yenileme zorunluluğum olup olmadığını sordum.
Yenileme zorunluluğu kısmını anlayamadım, o yüzden anakart hakkında cevap vereyim, r5 3600 takacaksan bios'u güncellemelisin. 1600 ve 2600 için güncellemene gerek yok.

Yenileme zorunluluğu kısmını anlayamadım, o yüzden anakart hakkında cevap vereyim, r5 3600 takacaksan bios'u güncellemelisin. 1600 ve 2600 için güncellemene gerek yok.

Ben de onu soruyorum zaten. Konuda da yazdım beni uğraştırmayacak direkt takıp çalıştırabileceğim anakart gerekli diye bios güncelleme ile uğraşmak istemiyorum, alacağım işlemci de 3600 bir daha ki sefere konuyu okuyup yazarsanız sevinirim.

Ben de onu soruyorum zaten. Konuda da yazdım beni uğraştırmayacak direkt takıp çalıştırabileceğim anakart gerekli diye bios güncelleme ile uğraşmak istemiyorum, alacağım işlemci de 3600 bir daha ki sefere konuyu okuyup yazarsanız sevinirim.
Ben okudum zaten, sadece laf kalabalığından anlayamadım. Bios güncellemeye üşeniyorsan işlemciyi çalıştıramazsın malesef. Direkt takıp çalıştırabileceğin b450 anakart var mı bilemiyorum.

Ben okudum zaten, sadece laf kalabalığından anlayamadım. Bios güncellemeye üşeniyorsan işlemciyi çalıştıramazsın malesef. Direkt takıp çalıştırabileceğin b450 anakart var mı bilemiyorum.
Konunun üşenmem ile alakası yok. Daha düşük bir işlemci takmadan Bios'u güncelleyemiyorum malum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı