Ryzen 5 3600 için B450 BIOS update

Sıkıntı olmaz zaten aynı yöntem ile geri dönebiliyorsunuz. Dediğimi yapın, açılmazsa veya her şey aynı olursa CMOS reset yapıp deneyin.
Ok akşam verdiğiniz linkteki BIOS'u deneyeceğim sonucu paylaşacağım.
Ok akşam verdiğiniz linkteki BIOS'u deneyeceğim sonucu paylaşacağım
Hocam Allah razı olsun ne muradın varsa versin 😁 açıldı sonunda bilgisayar çok teşekkür ederim.
Ok akşam verdiğiniz linkteki BIOS'u deneyeceğim sonucu paylaşacağım

Hocam Allah razı olsun ne muradın varsa versin 😁 açıldı sonunda bilgisayar çok teşekkür ederim
Ama kısa sürdü yeniden başlattığımda aynı sorun oldu ☹
Şu an sorun yok gibi görünüyor 😁
Teşekkürler 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dün ben de B450 GAMING Plus ve Ryzen 3600, lu sistem topladım. BIOS guncellemesini BIOS flash yöntemi ile yaptım. Sistemi kurdum gayet stabil çalışıyor fakat benim de sorunum var. Windows'u kurana, USB'yi Boot edene kadar canım çıktı. Arkadaşın da dediği gibi bende de sürekli işlemci ışığı yandı. Reset ATA ATA bir şekilde yaptım. Fakat Windows kurmama rağmen hala arada bir anakart üzerinde ki işlemci ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Şimdilik bu sorunu reset atma yöntemi ile çözüyorum. Acaba bu sorun BIOS ile alakalı mıdır. Yeni BIOS ile çözülebilir mi. Yoksa topladığım sistemdemi sorun var anlayamadım. Ek olarak bilgisayarım açıldığı zaman yarım saatlik Prime95 testi yaptım gayet stabil çalışmakta.

Arkadaşlar dün ben de B450 gaming plus ve ryzen 3600, lu sistem topladım. Bios guncellemesini bios flash yöntemi ile yaptım. Sistemi kurdum gayet stabil çalışıyor fakat benim de sorunum var. Windowsu kurana, usb yi boot edene kadar canım çıktı. Arkadaşın da dediği gibi bende de sürekli işlemci ışığı yandı. Reset ata ata bir şekilde yaptım. Fakat windows kurmama rağmen hala arada bir anakart üzerinde ki işlemci ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Şimdilik bu sorunu reset atma yöntemi ile çözüyorum. Acaba bu sorun bios ile alakalımıdır. Yeni bios ile çözülebilir mi. Yoksa topladığım sistemdemi sorun var anlayamadım. Ek olarak bilgisayarım açıldığı zaman yarım saatlik prime95 testi yaptım gayet stabil çalışmakta.
Genel bir sorun o sanırım. Yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar var. Yeni bir güncelleme ile düzeltilmesini bekliyor onlar da.

Genel bir sorun o sanırım. Yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar var. Yeni bir güncelleme ile düzeltilmesini bekliyor onlar da.
Umarım öyledir çünkü dün sistemi topladığım da bayağı bir strese girdim. Acaba sistemdeki parçalarda mı sorun var diye insan kendi kendini hırpalıyor. Görünün o ki BIOS ile alakalı. Ne zaman gelir yeni BIOS acaba.

Rica ederim. Ancak bazı sorunları hala olabilir çok kurcalamayın. 1 ay içinde yeni BIOS çıkacak onu takipte kalın. Çıkınca onunla güncellersin.
Yeni bios ile çözülebilir mi.
Evet yeni BIOS ile çözülecek.

Arkadaşlar şuan yayınlanan Bios güncellemelerinin hepsi Beta sürüm olduğu için bu şekilde problemler yaşamanız doğal.
Bir sonra ki Bios güncellemesinde bu düzelecek. Ve yeni parti Bios güncellenmiş anakartlar dağıtıma başlaaycak.

Rica ederim. Ancak bazı sorunları hala olabilir çok kurcalamayın. 1 ay içinde yeni BIOS çıkacak onu takipte kalın. Çıkınca onunla güncellersin.

Evet yeni BIOS ile çözülecek.
V18 güncellenmiş gibi BIOS'u güncellemeye gerek var mı Murat hocam? Yoksa bekleyelim mi biraz daha yeni sürüm için?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190721_092650_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20190721_092650_com.android.chrome.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 69
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı