Sıkıntı olmaz zaten aynı yöntem ile geri dönebiliyorsunuz. Dediğimi yapın, açılmazsa veya her şey aynı olursa cmos reset yapıp deneyin.
Ok akşam verdiğiniz linkteki BIOS'u deneyeceğim sonucu paylaşacağım.Sıkıntı olmaz zaten aynı yöntem ile geri dönebiliyorsunuz. Dediğimi yapın, açılmazsa veya her şey aynı olursa CMOS reset yapıp deneyin.
Hocam Allah razı olsun ne muradın varsa versinOk akşam verdiğiniz linkteki BIOS'u deneyeceğim sonucu paylaşacağım
Ama kısa sürdü yeniden başlattığımda aynı sorun oldu ☹Ok akşam verdiğiniz linkteki BIOS'u deneyeceğim sonucu paylaşacağım
Hocam Allah razı olsun ne muradın varsa versinaçıldı sonunda bilgisayar çok teşekkür ederim
Genel bir sorun o sanırım. Yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar var. Yeni bir güncelleme ile düzeltilmesini bekliyor onlar da.Arkadaşlar dün ben de B450 gaming plus ve ryzen 3600, lu sistem topladım. Bios guncellemesini bios flash yöntemi ile yaptım. Sistemi kurdum gayet stabil çalışıyor fakat benim de sorunum var. Windowsu kurana, usb yi boot edene kadar canım çıktı. Arkadaşın da dediği gibi bende de sürekli işlemci ışığı yandı. Reset ata ata bir şekilde yaptım. Fakat windows kurmama rağmen hala arada bir anakart üzerinde ki işlemci ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Şimdilik bu sorunu reset atma yöntemi ile çözüyorum. Acaba bu sorun bios ile alakalımıdır. Yeni bios ile çözülebilir mi. Yoksa topladığım sistemdemi sorun var anlayamadım. Ek olarak bilgisayarım açıldığı zaman yarım saatlik prime95 testi yaptım gayet stabil çalışmakta.
Umarım öyledir çünkü dün sistemi topladığım da bayağı bir strese girdim. Acaba sistemdeki parçalarda mı sorun var diye insan kendi kendini hırpalıyor. Görünün o ki BIOS ile alakalı. Ne zaman gelir yeni BIOS acaba.Genel bir sorun o sanırım. Yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar var. Yeni bir güncelleme ile düzeltilmesini bekliyor onlar da.
Evet yeni BIOS ile çözülecek.Yeni bios ile çözülebilir mi.
Ben de öyle düşünüyorum resmi bios gelsin öyle denerim. Şimdilik böyle idare ederim. 1-2 restarta düzeliyorRica ederim. Ancak bazı sorunları hala olabilir çok kurcalamayın. 1 ay içinde yeni BIOS çıkacak onu takipte kalın. Çıkınca onunla güncellersin.
V18 güncellenmiş gibi BIOS'u güncellemeye gerek var mı Murat hocam? Yoksa bekleyelim mi biraz daha yeni sürüm için?Rica ederim. Ancak bazı sorunları hala olabilir çok kurcalamayın. 1 ay içinde yeni BIOS çıkacak onu takipte kalın. Çıkınca onunla güncellersin.
Evet yeni BIOS ile çözülecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.