Bir sonraki sürümleri bekleyin.
Merhaba konuyu hortlatıyorum ama dün yeni bios geldi. Güncellemeyi yaptım fakat sorun hala var. Sanırım oturtamadılar. İlk açtığımda normal açılıyor fakat bilgisayara restart attığımda işlemci ledi yanıyor. Enteresan bir durum söz konusu. Öyle aman aman bir sorun değil fakat bir dünya para harcayıp böyle sorunlar yaşayınca insan tutuluyor.Bir sonraki sürümleri bekleyin.
Evet dün yeni sürüm versiyon 19 geldi ben de güncelleme yaptım. İlk sefer yine hata verdi sonraki açılışlarda düzeldi. Şimdilik sorun yok gibi ama 20 ya da 21 versiyonları bekliyeceğiz tam performans içinMerhaba konuyu hortlatıyorum ama dün yeni bios geldi. Güncellemeyi yaptım fakat sorun hala var. Sanırım oturtamadılar. İlk açtığımda normal açılıyor fakat bilgisayara restart attığımda işlemci ledi yanıyor. Enteresan bir durum söz konusu. Öyle aman aman bir sorun değil fakat bir dünya para harcayıp böyle sorunlar yaşayınca insan tutuluyor.
Peki sonra ki restartlar da denediniz mi ? Ben denemedim gerçi bios update oldu bilgisayar restart attı yine işlemci ledi yandı sonra ben manuel restart attım kendine geldi öyle kullandım. Akşam eve gidince denemek lazım. Belki düzelmiştir kontrol edip buraya yazarım. Sizde denerseniz sevinirimEvet dün yeni sürüm versiyon 19 geldi ben de güncelleme yaptım. İlk sefer yine hata verdi sonraki açılışlarda düzeldi. Şimdilik sorun yok gibi ama 20 ya da 21 versiyonları bekliyeceğiz tam performans için
Sonrakiler de bir sorun olmadı hatta Windows da güncelledim bir problem olmadı.Peki sonra ki restartlar da denediniz mi ? Ben denemedim gerçi bios update oldu bilgisayar restart attı yine işlemci ledi yandı sonra ben manuel restart attım kendine geldi öyle kullandım. Akşam eve gidince denemek lazım. Belki düzelmiştir kontrol edip buraya yazarım. Sizde denerseniz sevinirim
İyi okumamışsın o zaman. Eksik bilgi boş bir bilgidir.Sanırsam burdaki yorumlarda da detaylı olarak anlatılmamış.
İyi okumamışsın o zaman. Eksik bilgi boş bir bilgidir.
Ryzen 5 3600 için B450 BIOS update
Konu başlığına göre sordum Onun cevabını konu sahibine ilk mesajımda vermiştim okusaydınız görebilirdiniz. 3. mesajımda R5 3600 ve R5 3400g olarak belirtmiştim. Orada hala sistemin ne olacağını belirtmemiştiniz. "Sisteminin B450 ile alakası bile yok" deyip geçiştirdiniz anakartı söylemeden...www.technopat.net
Burada da aldığın anakartın aynısı olan kişiye verdiğim dosyayla güncelleyeceksiniz:
İyi okumamışsın o zaman. Eksik bilgi boş bir bilgidir.
Ryzen 5 3600 için B450 BIOS update
Konu başlığına göre sordum Onun cevabını konu sahibine ilk mesajımda vermiştim okusaydınız görebilirdiniz. 3. mesajımda R5 3600 ve R5 3400g olarak belirtmiştim. Orada hala sistemin ne olacağını belirtmemiştiniz. "Sisteminin B450 ile alakası bile yok" deyip geçiştirdiniz anakartı söylemeden...www.technopat.net
Burada da aldığın anakartın aynısı olan kişiye verdiğim dosyayla güncelleyeceksiniz:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.