Ryzen 5 3600 için B450 BIOS update

Bir sonraki sürümleri bekleyin.
Merhaba konuyu hortlatıyorum ama dün yeni bios geldi. Güncellemeyi yaptım fakat sorun hala var. Sanırım oturtamadılar. İlk açtığımda normal açılıyor fakat bilgisayara restart attığımda işlemci ledi yanıyor. Enteresan bir durum söz konusu. Öyle aman aman bir sorun değil fakat bir dünya para harcayıp böyle sorunlar yaşayınca insan tutuluyor.

Merhaba konuyu hortlatıyorum ama dün yeni bios geldi. Güncellemeyi yaptım fakat sorun hala var. Sanırım oturtamadılar. İlk açtığımda normal açılıyor fakat bilgisayara restart attığımda işlemci ledi yanıyor. Enteresan bir durum söz konusu. Öyle aman aman bir sorun değil fakat bir dünya para harcayıp böyle sorunlar yaşayınca insan tutuluyor.
Evet dün yeni sürüm versiyon 19 geldi ben de güncelleme yaptım. İlk sefer yine hata verdi sonraki açılışlarda düzeldi. Şimdilik sorun yok gibi ama 20 ya da 21 versiyonları bekliyeceğiz tam performans için

Evet dün yeni sürüm versiyon 19 geldi ben de güncelleme yaptım. İlk sefer yine hata verdi sonraki açılışlarda düzeldi. Şimdilik sorun yok gibi ama 20 ya da 21 versiyonları bekliyeceğiz tam performans için
Peki sonra ki restartlar da denediniz mi ? Ben denemedim gerçi bios update oldu bilgisayar restart attı yine işlemci ledi yandı sonra ben manuel restart attım kendine geldi öyle kullandım. Akşam eve gidince denemek lazım. Belki düzelmiştir kontrol edip buraya yazarım. Sizde denerseniz sevinirim

Peki sonra ki restartlar da denediniz mi ? Ben denemedim gerçi bios update oldu bilgisayar restart attı yine işlemci ledi yandı sonra ben manuel restart attım kendine geldi öyle kullandım. Akşam eve gidince denemek lazım. Belki düzelmiştir kontrol edip buraya yazarım. Sizde denerseniz sevinirim
Sonrakiler de bir sorun olmadı hatta Windows da güncelledim bir problem olmadı.

İyi akşamlar arkadaşlar. Daha yeni az önce Vatan Bilgisayardan MSI B450 GAMING PLUS anakart ve AMD Ryzen 3600 işlemci aldım. Bana orada bios güncelleme gerektiğini satın almadan önce söylediler. Dediğiniz gibi X570 satmaya yeltendiler ama kesinlikle o fiyatlara çıkamayacağımı söyledim. Ayrıca biz burda güncelleme yapamıyoruz güncellemeyi kendiniz yaptırmalısınız dediler. Çözüm yöntemi olarak da eski bir işlemci bulup ( mesela Ryzen 2600 ) onu takarak güncelleme yapabilirsiniz dediler. Sizden ricam işlemci bulmadan bios güncellemeyi yapabilir miyim? Eğer yapabilirsem bir arkadaş bana bunu adım adım tam olarak anlatabilir mi ? internette herhangi bir video falan bulamadım. Sanırsam burdaki yorumlarda da detaylı olarak anlatılmamış.

Ayrıca bu konularda bilgi birikimim yeterince yok. Yani bios güncelleme olayını falan daha önce hiç yapmadım.

Sanırsam burdaki yorumlarda da detaylı olarak anlatılmamış.
İyi okumamışsın o zaman. Eksik bilgi boş bir bilgidir.

Burada da aldığın anakartın aynısı olan kişiye verdiğim dosyayla güncelleyeceksiniz:

Murat 50

Burada da aldığın anakartın aynısı olan kişiye verdiğim dosyayla güncelleyeceksiniz:

Kusura bakmayın gerçekten olaya çok hakim değilim. Arkadaşlar mail verme olayından rahatsız ama. Size mailimi versem oraya numaranızı gönderseniz sizi arasam o şekilde bilgilendirebilir misiniz? i_irahmani_i@hotmail.com

Bir de şunu söylemeliyim. Benim monitöre görüntü gelmiyor. Bu şartlar altında bios flash ile güncelleme yapabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı