Ryzen 5 3600 için RTX2070S vs RX 5700 XT

Ben de sana olanı söylüyorum. Bu lanet olası şeyler hep Microsoft'un suçu. Allah belasını versin Windows 10'un. İşte böyle özürlü sürücüler oluyor.

Rtx 2070 super tabiki hem çıkacak Rtx modunu ve yayıncılık işlerinde daha çok işini göreceğine düşünüyorum.

Rtx 2070 super tabiki hem çıkacak Rtx modunu ve yayıncılık işlerinde daha çok işini göreceğine düşünüyorum.
Keşke stutter olmayacağından emin olsam hiç düşünmeden 2070S alırdım ama işte lanet olası bir sorun.
Uzun sürede bu sıcaklık değerlerinin ne kadar üzerine çıkıyor hocam? Şu anda bana sistem yeni açılmış gibi geldi ki öyle değilse değerler çok iyi.

Bence kasa çok soğuk yerde. Bendeki değerler buna yakın. +10 derece fazla bende.

En iyisi video çekip atayım hocam.

Bence kasa çok soğuk yerde. Bendeki değerler buna yakın. +10 derece fazla bende.

Kış ayındayız belki o etki ediyordur. Ancak normal oda sıcaklığında duruyor bilgisayarın olduğu yer.

En iyisi video çekip atayım hocam.

Kış ayındayız belki o etki ediyordur. Ancak normal oda sıcaklığında duruyor bilgisayarın olduğu yer.
Ya bi de sen standartta kullanıyorsun bu adam gamingte kullanır donma yapar. Aç bak sende de yapar.

Ya bi de sen standartta kullanıyorsun bu adam gamingte kullanır donma yapar. Aç bak sende de yapar.

Olabilir. Ayarlar ile çok oynayan birisi değilim. Kurulumda ne geliyor ise o şekilde oynuyorum. Video çektim ancak 8 GB tuttu. Dosya boyutu büyük olduğu için upload edemedim. Videodan ekran görüntüleri aldım onları ekliyorum. Ayrıca dün gece 19.12.3 sürümüne güncelledim.

Not: 40 dakikalık oynanış sonucunda bu veriler elde edilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…