Ryzen 5 3600 için RTX2070S vs RX 5700 XT

Ya hocam haklısın da Nvidia beni o kadar çok uğraştırdı ki başka bir açıklaması yok korkuyorum yani. Şimdi ben bu stutter sorunları olan arkadaşlarla Technopat sayesinde tanışma ve muhabbet etme imkanı buldum ve bir arkadaş 2070 de aynı sorunu yaşamış ve satmış 2070S almış yine aynı sorunu yaşamış. Bir arkadaş yine iki tane RTX kart denemiş aynı sorunu yaşamış (yanlış hatırlamıyorsam 2060 ve 2070 denemişti.) sorun devam etmiş ve şu anda 5700 XT almış adam mutluyum, sorun kalmadı diyor. Ben açıkçası bir sorunu daha kaldıramam kırarım bilgisayarı. O nedenle 5 kere ölçüp bir kere kesmek istiyorum.
Ben de sana olanı söylüyorum. Bu lanet olası şeyler hep Microsoft'un suçu. Allah belasını versin Windows 10'un. İşte böyle özürlü sürücüler oluyor.

@Shadow Ryzen

Boşta

boşta.PNG

Oyunda

1.png

AMD Radeon
2.png

Rtx 2070 super tabiki hem çıkacak Rtx modunu ve yayıncılık işlerinde daha çok işini göreceğine düşünüyorum.
Keşke stutter olmayacağından emin olsam hiç düşünmeden 2070S alırdım ama işte lanet olası bir sorun.
Uzun sürede bu sıcaklık değerlerinin ne kadar üzerine çıkıyor hocam? Şu anda bana sistem yeni açılmış gibi geldi ki öyle değilse değerler çok iyi.

Keşke stutter olmayacağından emin olsam hiç düşünmeden 2070S alırdım ama işte lanet olası bir sorun.

Uzun sürede bu sıcaklık değerlerinin ne kadar üzerine çıkıyor hocam? Şu anda bana sistem yeni açılmış gibi geldi ki öyle değilse değerler çok iyi.
Bence kasa çok soğuk yerde. Bendeki değerler buna yakın. +10 derece fazla bende.

En iyisi video çekip atayım hocam.

Bence kasa çok soğuk yerde. Bendeki değerler buna yakın. +10 derece fazla bende.

Kış ayındayız belki o etki ediyordur. Ancak normal oda sıcaklığında duruyor bilgisayarın olduğu yer.

En iyisi video çekip atayım hocam.

Kış ayındayız belki o etki ediyordur. Ancak normal oda sıcaklığında duruyor bilgisayarın olduğu yer.
Ya bi de sen standartta kullanıyorsun bu adam gamingte kullanır donma yapar. Aç bak sende de yapar.

Ya bi de sen standartta kullanıyorsun bu adam gamingte kullanır donma yapar. Aç bak sende de yapar.

Olabilir. Ayarlar ile çok oynayan birisi değilim. Kurulumda ne geliyor ise o şekilde oynuyorum. Video çektim ancak 8 GB tuttu. Dosya boyutu büyük olduğu için upload edemedim. Videodan ekran görüntüleri aldım onları ekliyorum. Ayrıca dün gece 19.12.3 sürümüne güncelledim.

Not: 40 dakikalık oynanış sonucunda bu veriler elde edilmiştir.

1.png

2.png

6.png

3.png

4.png

5.png

7.png

8.png

9.png

10.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı